Overslaan en ga naar inhoud

Als je databundel op is...

...is dat geen ramp. Er is een oplossing voor iedereen en voor elk budget. Ontdek wat bij jou past.

Extra data met een voordeelbundel

Speelt je leven zich vooral af online? Koop dan meer data met een BloX voordeelbundel. Je betaalt één keer iets extra's, maar krijgt er een berg MB's bij. Tijdelijk krijg je zelfs nóg meer extra data voor dezelfde prijs als je gewend bent. Kan je thuis en onderweg zorgeloos genieten.

Aanzetten

Je zet alle bundels aan of uit via de My Vodafone App of in My Vodafone. Daar vind je alle bundels die passen bij jouw abonnement.

Kun je niet kiezen?

Vind je het lastig om in te schatten hoeveel data je nodig hebt? Op onze Community helpen we je daarbij. En in de My Vodafone App staat wat je de afgelopen maanden aan data verbruikt hebt.

Gratis, maar langzamer internet

Met BloX Beperkt Internet blijf je in Nederland en de EU gratis online als je databundel op is. Je internetsnelheid gaat dan wel omlaag. Video's kijken of muziek streamen zal niet meer lukken. Appen kan nog wel. Gelukkig maar!

+ Alles over Beperkt Internet

Niets doen = buiten bundeltarief

Als je bundel voor 80% op is en als hij helemaal op is, krijg je een sms. Als je dan toch gaat internetten, betaal je automatisch het buiten bundeltarief bij je abonnement.

Datablokkade

Als je voor € 100 buiten je bundel aan data hebt verbruikt, blokkeren we je internet voor de rest van de maand. Zo voorkom je een hoger bedrag op je factuur.

We zetten de blokkade alleen op internet in Nederland. In het buitenland gebruik je de datalimiet op reis.

 

Toch verder internetten?

Zet dan de blokkade voor deze maand uit. Dat kan pas als je voor € 100 aan data hebt verbruikt. Sms NL DATA UIT naar 4000 en het is geregeld.

Of zet de blokkade uit in My Vodafone.