Overslaan en ga naar inhoud

Alle abonnementen nu zonder aansluitkosten t.w.v. € 25

OPPO Telefoon Kopen | Vodafone

De nieuwe OPPO Reno12 Pro

Nu tijdelijk inclusief Enco X2 airbuds t.w.v. € 199,-

Actie geldig t/m 7 augustus 2024

OPPO telefoons

OPPO staat bekend om haar baanbrekende smartphones. Zo kwamen ze eerder al met de eerste 5G-ready telefoon van Europa en zijn ze verantwoordelijk voor één van de eerste smartphones met een randloos scherm. Ook zijn OPPO smartphones geliefd vanwege hun kwalitatieve camera’s waarmee je professionele foto’s en video’s maakt. En wat dacht je van de supersnelle refresh rate van het display waardoor je vloeiend door webpagina's scrolt?

OPPO specs

Krachtige specs en strak design

OPPO camera

Professionele camera's

OPPO scherm

Betoverend scherm

De OPPO Reno12 serie

De OPPO Reno12 en Reno12 Pro zijn de nieuwste toevoegingen aan de Reno-serie. Deze indrukwekkende toestellen van OPPO volgen de succesvolle OPPO Reno11-serie op. Met hun indrukwekkende specificaties, waaronder het verbluffende 6,7 inch 3D curved scherm, onderscheiden de toestellen uit de Reno12-serie zich als ware blikvangers in de smartphonewereld.

Lees alles over de OPPO Reno12.
Lees alles over de OPPO Reno12 Pro.

OPPO Reno10 bij Vodafone
OPPO A-serie

De OPPO Reno11 F

De OPPO Reno11 F is de nieuwste smartphone van de OPPO Reno11-serie. De Reno11 F is in een volledig nieuw jasje gestopt en heeft bovendien veel mooie specificaties en features, zoals een schitterende camera en een sterke batterij. Bovendien is het toestel ook nog eens ontzettend scherp geprijsd. Daarmee is de OPPO Reno11 F een absolute uitdager voor andere smartphones in de middenklasse.

Lees alles over de OPPO Reno11 F.

De OPPO Reno10 serie

De OPPO Reno10 en Reno10 Pro zijn onderdeel van de Reno10-serie. Deze twee schitterende toestellen van OPPO zijn de opvolgers van de populaire OPPO Reno8-serie. De toestellen hebben enkele spectaculaire specificaties, zoals bijvoorbeeld de 32 megapixel portretlens. Daarmee onderscheiden de toestellen uit de Reno10-serie zich als dé Portret Expert.

Lees alles over de OPPO Reno10.
Lees alles over de OPPO Reno10 Pro.

OPPO Reno10 bij Vodafone
OPPO A-serie

Betaal nooit teveel met de OPPO A-serie

De vernieuwde OPPO A-serie biedt je veel voor weinig. Ga voor een OPPO A79 of de OPPO A98 en geniet van een betaalbare telefoon met 5G.

Lees alles over de OPPO A79.
Lees alles over de OPPO A98.

Bestel een OPPO telefoon

De OPPO Reno8-serie

De OPPO Reno8 Lite was er al even, maar OPPO heeft hier nu ook de Reno8 en Reno8 Pro aan toegevoegd. De Reno-serie telefoons zijn de middenklasse toestellen van OPPO. Krachtige telefoons met een mooi beeldscherm, goede accuduur en diverse camera's. En ook nog eens scherp geprijsd!

De OPPO Reno8-serie is niet meer leverbaar. De opvolger van deze serie is de Reno10.

OPPO Reno8 Pro

Op zoek naar een ander toestel?

Bekijk ons assortiment, er zit vast iets voor je tussen.

Vodafone telefoons
Neem Vodafone en Ziggo samen

Krijg Volop extra voordelen

OPPO Telefoon Kopen | Vodafone
OPPO Telefoon Kopen | Vodafone
OPPO Telefoon Kopen | Vodafone
OPPO Telefoon Kopen | Vodafone

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige netwerk. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service