Overslaan en ga naar inhoud

"Qua ontwerp is het camera-eiland behoorlijk aangepakt, die loopt nu door in de zijkant van het toestel. Een heel mooi effect." 
Review Tweakers.nl

Bij de meeste telefoons worden de camera's onopvallend in het ontwerp weggewerkt, maar in de S21-reeks is dit juist onderdeel van het design geworden. Aan de voorzijde valt op dat de schermen plat op de behuizing liggen. Alleen de S21 Ultra heeft nog een licht gebogen scherm.

Een hele verbetering, wat betreft Androidplanet.nl: 'De afgeronde randen voegen functioneel weinig toe. Het platte scherm voorkomt bovendien dat je onbedoeld het touchscreen aanraakt en iets activeert.'

nieuw-ontwerp

Fotocredits: Androidworld.nl

camera-upgrade

Fotocredits: Androidworld.nl

"De camera's in de S21 en S21+ zijn nauwelijks veranderd ten opzichte van vorig jaar. Bij de S21 Ultra wordt het pas écht nice."
Review Bright.nl

De belangrijkste camera-upgrades zijn dit jaar toebedeeld aan de S21 Ultra. In plaats van 3 zijn er nu 4 camera's aanwezig, waaronder een verbeterde primaire camera en 2 telecamera’s, waarbij de ene 3x optische zoom biedt en de ander zelfs tot 10x inzoomt. Een enorme vooruitgang in vergelijking met de S20 Ultra, die 'slechts' tot 4x optisch inzoomt.

"Misschien wel de beste Samsung oortjes tot nu toe"
Review Techradar.com

Half januari werd niet alleen de Galaxy S21-reeks onthuld, maar ook de nieuwste high-end earbuds van Samsung: de Galaxy Buds Pro. En dat zijn niet de minste als we Techradar.com moeten geloven.

De Galaxy Buds Pro is het duurdere broertje van de Galaxy Buds Live die afgelopen zomer verschenen. De draadloze oordoppen zijn voorzien van Active Noise Cancelling en bieden ondersteuning voor 360 Audio tegen een competitieve prijs. Qua kwaliteit doen de earbuds niet onder aan de Apple AirPods Pro en Sony WF-1000XM3. 

Galaxy-buds-pro

Fotocredits: rtlnieuws.nl

galaxy-smarttag

Fotocredits: gsmarena.com

"Hang een SmartTag aan je sleutelbos of de halsband van je huisdier en de app vertelt je hoe ver je van je SmartTag verwijderd bent."
Review Androidplanet.nl

Tijdens het Galaxy Unpacked event werd ook de Galaxy SmartTag geïntroduceerd: een bluetooth device die je aan je spullen bevestigd zodat je ze snel weer terugvindt. De SmartTags werken met Samsungs SmartThings-platform. Met de knop van de SmartTag kun je bovendien alle slimme apparaten in je huis bedienen. Handig!

Op zoek naar een ander toestel?

Bekijk ons assortiment, er zit vast iets voor je tussen.

Vodafone telefoons
Neem Vodafone en Ziggo samen

Krijg Volop extra voordelen

Samsung Galaxy S21 serie: lees de reviews | Vodafone
Samsung Galaxy S21 serie: lees de reviews | Vodafone
Samsung Galaxy S21 serie: lees de reviews | Vodafone
Samsung Galaxy S21 serie: lees de reviews | Vodafone

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige netwerk. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service