Vodafone iPhone 14

iPhone 14-serie: nu beschikbaar bij Vodafone Zakelijk

U heeft natuurlijk al volop gehoord over de indrukwekkende prestaties van de iPhone 14. Maar als ondernemer vindt u het uithoudingsvermogen van uw telefoon vast minstens zo belangrijk. Zeker als u vaak onderweg bent. Daarom vertellen we u hier alles over de batterijcapaciteit en oplaadmogelijkheden van de iPhone 14.

Pro. Op topniveau.

Bestel iPhone 14 Pro nu met een zakelijk Red Pro abonnement

Vergelijk batterijcapaciteit

Alle iPhone 14-telefoons zijn uitgerust met een lithium-ion batterij die snel oplaadt en lang meegaat. Vergelijk in onderstaande tabel de accucapaciteit van de iPhone 14-modellen met de vorige Apple telefoons.

Accucapaciteit
iPhone 14 iPhone 13 iPhone 12
iPhone mini/Plus 4,325 mAh 2,406 mAh 2,227 mAh
iPhone  3,279 mAh 3,227 mAh 2,815 mAh
iPhone Pro 3,200 mAh 3,095 mAh 2,815 mAh
iPhone Pro Max 4,323 mAh 4,352 mAh 3,687 mAh

iPhone 14

 • Video afspelen: tot 20 uur
 • Video streamen: tot 16 uur
 • Audio afspelen: tot 80 uur

iPhone 14 Plus

 • Video afspelen: tot 26 uur
 • Video streamen: tot 20 uur
 • Audio afspelen: tot 100 uur

iPhone 14 Pro

 • Video afspelen: tot 23 uur
 • Video streamen: tot 20 uur
 • Audio afspelen: tot 75 uur

iPhone 14 Pro Max

 • Video afspelen: tot 29 uur
 • Video streamen: tot 25 uur
 • Audio afspelen: tot 95 uur
Vlogs

iPhone 14 batterijduur

Betekent een lagere batterijcapaciteit ook dat u uw telefoon sneller weer moet opladen? Gelukkig is dat niet het geval. De 120Hz beeldschermen van de iPhone 14 Pro-modellen hebben een variabele refresh rate die spectaculair vloeiende beelden mogelijk maakt. Omgekeerd wordt uw beeld ook alleen maar geüpdatet wanneer dat echt moet - en dat merkt u aan uw batterijduur.

Waar de A15 Bionic-chip al zorgde dat uw iPhone zuiniger omging met de batterij, is z’n opvolger de A16 Bionic nog een stuk accuvriendelijker. En waar de reguliere iPhone 14 wordt uitgerust met een grotere batterij zodat de accu ook met extra functies als het Always-On display lang meegaat, ontlast in de Pro-modellen de A16 processor uw batterij nog eens extra. Het eindresultaat? Een batterij die in alle gevallen optimaal wordt benut en lang meegaat!

Alle iPhone 14-modellen worden daarnaast ook nog uitgerust met een nieuwe, geoptimaliseerde 5G-chip die kleiner en energiezuiniger is. Maakt u gebruik van het 5G-netwerk, dan verbruikt uw iPhone 14 dus minder stroom. U krijgt dus het beste van twee werelden: de snelheid van 5G, gecombineerd met de lange accuduur van de iPhone 14. 

iPhone 14 opladen: met en zonder kabel

Opladen met kabel

U laadt uw iPhone 14 standaard op met een USB-C naar Lightning snellader. Dat betekent dat uw iPhone 14 bekabeld en wel met een piekvermogen van 20 W oplaadt. U kunt ook nog een oude USB-A lader gebruiken om uw iPhone 14 op te laden, maar houd er rekening mee dat deze 2 tot 3 keer zo langzaam is als een moderne USB-C lader.

Draadloos opladen

Uw telefoon snel draadloos opladen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat-ie van de lader valt? Gebruik dan de MagSafe oplader, die u dankzij de slimme magneet op uw iPhone klikt. Kiest u voor opladen met MagSafe, dan laadt u op tot maximaal 15 W.

Terug van weggeweest! Met iOS 16 heeft u nu ook de mogelijkheid om uw batterijpercentage te zien. U kunt zelf kiezen of u deze functie aan of uit wilt zetten.

iPhone 14 (draadloos) opladen en batterij | Vodafone Business

Veelgestelde vragen

Nee, uw iPhone 14 wordt standaard niet met een oplader geleverd. Heeft u nog een oude iPhone oplader met een Lightning connector liggen? Dan kunt u die gebruiken. Houd er wel rekening mee dat een oude USB-A naar Lightning kabel 2 tot 3 keer langzamer is dan een USB-C naar Lightning kabel.

Met een originele Apple snellader met een piekvermorgen van 20 W laadt u uw iPhone in 'n half uur tot meer dan de helft op.

Vanaf de iPhone 8 kunt u ook draadloos opladen. Voor de snelste optie gaat u voor Apple's eigen MagSafe oplader, die u via een slimme magneet op uw iPhone klikt.

Kiest u ervoor om uw iPhone 14 per kabel op te laden, dan doet u dat het beste met een MFI-gecertificeerdekabel. MFI staat for "Made for iPhone/iPad", en garandeert dat uw oplaadkabel optimaal functioneert en voldoet aan alle benodigde veiligheidsprotocollen.

Uw accu gaat het langst mee als deze tussen 50% en 80% opgeladen is.

iPhone 14-serie nú beschikbaar

Kies hier uw favoriete model en combineer 'm met een zakelijk Red Pro abonnement.