Een soepele mobiele gebruikservaring voor elke financiële dienstverlener

Finance

Innovatieve technologie maakt financiële producten transparanter en klantgerichter. Via het mobiele kanaal kan hiermee zeer kostenefficiënt worden geconcurreerd. Financiële instellingen die deze ontwikkeling niet kunnen volgen verliezen relevantie. Op deze pagina tonen wij slimme oplossingen die u vooraan in de innovatierace houden.

Snel inspelen op verandering.

Hoe ver bent u?

Flexibel en schaalbaar

Flexibel en schaalbaar

Verouderde systemen en verscherpte financiële regelgeving vertragen uw innovatietempo. Tegelijk is het doorlopend ontwikkelen en testen van innovatieve concepten en prototypes essentieel geworden. Dankzij flexibele en schaalbare communicatie-infrastructuur kan uw organisatie slagvaardig blijven opereren.

Klantgericht werken

Klantgericht werken

De consument verwacht op elk gewenst moment soepele toegang tot een helder overzicht van zijn financiële situatie. Door nauwkeurige data-analyse kent u de behoeftes van uw klant, en bent u in staat daar op in te spelen met gepersonaliseerde dienstverlening en advies. Zo vergroot u de loyaliteit van uw klanten.

Verbonden medewerkers

Verbonden medewerkers

Financiële instellingen zijn verwikkeld in een doorlopende strijd om toptalent. Deze vaak digital savvy talenten zijn van groot belang voor het aanjagen van het innovatieproces. In hun persoonlijke leven maken zij dagelijks gebruik van talrijke mobiele apparaten, apps en clouddiensten. Ook op hun werk kunnen ze uiteraard niet zonder.

Concrete oplossingen in de financiële sector