Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

De Huiskamer van Toen

Met de technologie van vandaag, de mooiste momenten van toen herbeleven

Ouderen een fantastische dag bezorgen door ze mee terug te voeren naar vervlogen tijden. Dát is wat Ziggo deze zomer op het programma heeft gezet in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds.

Op deze pagina

Hoe de kracht van entertainment vandaag fantastisch maakt voor ouderen.

De kracht van entertainment

De Huiskamer van Toen is een ruimte waarin ouderen met behulp van hoogwaardige audio- en videotechnologie worden meegevoerd naar vervlogen tijden. Met 360-graden projecties beleven ze een nostalgische reis langs hoogtepunten van 70 jaar radio- en televisie-entertainment. Herinneringen komen boven en de mooiste momenten van toen worden herbeleefd.

Behalve dat ouderen op deze manier een fantastische dag beleven, wordt ook de kloof tussen ouderen en technologie overbrugd. De technologische vooruitgang gaat snel, heel snel, en dan kan het soms best een uitdaging zijn om mee te komen. Door met entertainment in de Huiskamer van Toen de voordelen van technologie uit te lichten, ervaren ouderen dat nieuwe snufjes ook van grote waarde kunnen zijn.

Deze zomer hebben ouderen in meerdere verzorgingstehuizen al kunnen genieten van een trip down memory lane. Om het plaatje compleet te maken, is de Huiskamer van Toen namelijk compleet ingericht met meubels uit de jaren ‘50, hét tijdperk waarin de beeldbuis in steeds meer huishoudens een thuis vond om mensen te verwonderen met (buitenlandse) voetbalwedstrijden, oudejaarsconferences en de maanlanding van NASA. Lees meer over deze campagne van Ziggo op www.vodafoneziggo.nl.