Security Awareness

Help uw medewerkers door ze bewust te laten worden van de gevaren in de digitale wereld door ze te trainen

 

 

Security Awareness by CybSafe

Medewerkers zijn het belangrijkste onderdeel van elk bedrijf. Dagelijks verwerken zij informatie over uw organisatie en uw klanten. Hiermee vormen ze voor cybercriminelen een belangrijk doelwit om bijvoorbeeld via phishing e-mails of social mediaplatformen vertrouwelijke bedrijfsinformatie te delen. Cybercriminelen gaan zelfs zo ver dat er medewerkers worden gechanteerd als ze geen informatie verstrekken.

Belangrijke voordelen

 Laat uw medewerking ‘phishing’ herkennen

 Betere cyberveiligheidscultuur door bewustzijn 

 Inzicht in waar uw medewerkers mee worstelen

 Cybercertificering van medewerkers

Cybercriminaliteit neemt toe en evolueert in een snel tempo. Bedreigingen worden steeds geavanceerder en cybercriminelen vinden manieren om kwetsbaarheden in alle soorten organisaties te misbruiken. Vodafone Security Awareness geeft u de mogelijkheid om uw medewerkers te informeren, te leren en vertrouwen te geven op het gebied van cyberveiligheid. Ze leren om phishingberichten te herkennen, goede wachtwoord te maken, ransomware te voorkomen en meer. Als bedrijf krijgt u inzicht hoe het gesteld is met de kennis, vaardigheden en gedrag van uw medewerkers rondom cyberveiligheid. Uw organisatie en medewerkers up-to-date houden met deze snelle veranderingen wordt steeds belangrijker. 

Zo werkt Vodafone Security Awareness

Het in gebruik stellen van Vodafone Security Awareness is eenvoudig. U kunt uw medewerkers toevoegen aan als gebruikers en er eventueel ervoor te kiezen om dit per afdeling te doen. Medewerkers ontvangen een uitnodiging via het platform om zich aan te melden en vanaf dat moment kunnen de medewerkers via een webbrowser of de app op hun smartphone de toegewezen modules doen. Vodafone biedt de mogelijkheid dat het inrichten van de omgeving door onze Managed Services team wordt gedaan. Vraag bij uw accountmanager na wat de mogelijkheden zijn.

“Mensen waren de zwakste schakel in onze cyberbeveiliging.”