Je kan blind vertrouwen op je netwerkverbinding

Met Vodafone Business Network Slicing reserveert u ruimte op het netwerk, speciaal voor uw kritische bedrijfprocessen.

In de digitale tijd zijn betrouwbare connectiviteit en dataverkeer van levensbelang. Voor de bedrijfscontinuïteit en soms zélfs voor de veiligheid van mensen. Dan is "gewoon goed" niet goed genoeg. Er is dan behoefte aan de meest betrouwbare verbinding: een die zorgt dat uw bedrijfsprocessen verbinding hebben, wat er ook gebeurt.

Dat krijgt u met Vodafone Business Network Slicing: u reserveert capaciteit ("slice") op het betrouwbare mobiele netwerk van Vodafone Business.

De voordelen

 Gegarandeerd veilige, stabiele verbinding

 Bedrijfskritische communicatie zekergesteld

 Dé basis voor IoT-oplossingen

Dit doet Slicing voor u

Met Network Slicing delen we het mobiele netwerk op in delen (slices). Verschillende gebruikers kunnen hierdoor, op hetzelfde moment, op de door hun benodigde bandbreedtes rekenen. Uw benodigde capaciteit op het netwerk wordt niet beïnvloed door andere gebruikers. Het maakt dus niet uit hoe druk het op het netwerk is, u heeft altijd de capaciteit die u nodig heeft. Deze slices zorgen zo dat uw belangrijkste dataverkeer verzekerd is van stabiele, snelle netwerkverbinding.

 Landelijke dekking 

 Enorme netwerkcapaciteit

 Betrouwbare, stabiele verbinding

Voor wie is Slicing bedoeld

Vodafone Business Network Slicing is voor elke organisatie die te maken krijgt met verbindingen die essentieel zijn. Waarvoor connectiviteit betrouwbaar móet zijn. Denk aan organisaties die:

  • communicatie tussen medewerkers als cruciaal onderdeel van hun bedrijfsvoering zien (zorgpersoneel of veldwerkers die op afstand met collega's moeten communiceren)
  • werken met mobiele beveiligingscamera’s om de veiligheid van veldwerkers, verkeer of burgers te borgen.
  • innovaties lanceren met bijv. Virtual Reality, voor training van medewerkers.
  • veel mobiel betaalverkeer moeten kunnen verwerken tijdens een live event.
  • Internet of Things gebruiken om bedrijfs- of productieprocessen te monitoren.

Voorbeeld

Livestream festival GLOW

Tijdens lichtkunstfestival GLOW in Eindhoven liet Vodafone opnames van de lichtkunstwerken in de stad omzetten tot een livestream naar de cloud, die rechtstreeks was te volgen op YouTube en op een scherm in poppodium De Effenaar. De bandbreedte die hiervoor nodig was, werd – ondanks de drukte op het mobiele netwerk - gegarandeerd door een deel van het Vodafone netwerk hiervoor te reserveren. Lees meer over de livestream en de techniek.

Network Slicing - Vodafone Business

Veelgestelde vragen

Via Vodafone Business Slicing kunnen bedrijven capaciteit op het netwerk reserveren, voor hun dataverkeer met hoge prioriteit. De
netwerkverbinding wordt als het ware verdeeld in delen, oftewel "slices". Zo kunnen verschillende gebruikers op hetzelfde moment op de benodigde hoeveelheid bandbreedtes rekenen. 

Voor welke termijn u ruimte op het netwerk reserveert bepalen we samen op basis van uw behoeften.

Denkt u erover Vodafone Business Slicing in te zetten en wilt u sparren over de toepassing binnen uw organisatie? Laat u terugbellen door een van onze netwerkprofessionals.

Hoe kunnen we u helpen?

Direct advies

Gratis adviesgesprek

Maak een video- of belafspraak op een moment dat u uitkomt

Onze zakenpartners

Vind lokale partner

Een Vodafone Business Partner in uw omgeving helpt u graag verder.

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte

Blijf op de hoogte van trends & nieuws in digitale technologie.