Voor uzelf, medewerkers en gasten

Wifi Grootzakelijk

Op het vakantiepark, bij de Hema in het centrum van Assen, op het festivalterrein, op school. Voor uzelf, uw medewerkers en uw gasten: goede wifi wilt u overal.
studenten icon

Safe, snel & stabiel

Professionele wifi van hoge kwaliteit. Maakt één grote “wifideken” mogelijk. Geen haperingen meer dankzij geavanceerde features.

studenten icon

Een zorg minder

Het volledige beheer en onderhoud van uw professionele wifinetwerk laat u met een gerust hart aan ons over. 

studenten icon

Gescheiden netwerk

Volledig gescheiden en veilige wifinetwerken voor medewerkers en gasten. Internettoegang, IP-adressen, wettelijke verplichtingen etc.

Tony chocolony vodafone calling

De voordelen van...

Wifi overal

Vergaderen, de dichtstbijzijnde winkel opzoeken, een review plaatsen: mensen werken, leven, delen en zoeken online. Bij voorkeur veilig en zonder haperingen. Dat vraagt om een professionele oplossing:

Gescheiden netwerken voor medewerkers en gasten
Geen omkijken naar installatie, configuratie of beheer
Mogelijke integratie met kantoornetwerk
Een abonnement met automatische software-upgrades en servicedesk
Rapportages over gebruikers, devices en verkeer

Dit is wifi van Vodafone

Wifi grootzakelijk
Wifi grootzakelijk
Wifi grootzakelijk
Wifi grootzakelijk
Wifi grootzakelijk
Wifi grootzakelijk

Draadloos online

Ruim 60% van de Nederlandse medewerkers heeft wifi op het werk. Café's, hotels, scholen en andere openbare plekken bieden wifi. Er bestaat bijna geen device meer zonder. De spectaculaire groei van smartphones en het mobiel gebruik van clouddiensten maakt wifi voor iedere ondernemer en instelling een absolute noodzaak. Met ons grootzakelijk internet weet u zeker dat u professionele wifi in huis haalt. En het beheer? Dat laat u met een gerust hart aan ons over.

Wifi voor medewerkers

Het nieuwe werken. BYOD. Werken in de cloud, vergaderen via Skype. Dropbox, Google Drive, Salesforce. Werken doen we grotendeels digitaal en online. Gewapend met laptop, tablet en mobiel. Anytime, anyplace, anywhere. Bij voorkeur via sterke, snelle, veilige en stabiele wifi. Op de 1e én op de 12e verdieping van het kantoor, overal op school en in de hele binnenstad.

Wifi voor gasten

De klant is koning en service staat hoog in je vaandel. Maar wat wenst de klant? In de trein, in het hotel, op school, in de jachthaven, in de dierentuin, in de binnenstad, in het zorgtehuis en in de studentenflat? Het is geen kwestie van wensen meer, klanten verwáchten het: wifi. Dus daar zorgt u voor. Want tevreden klanten zijn uw beste reclame.

Andere zakelijke oplossingen:

Hoe kunnen we u helpen?

Direct advies

Gratis adviesgesprek

Maak een video- of belafspraak op een moment dat u uitkomt

Onze zakenpartners

Vind lokale partner

Een Vodafone Business Partner in uw omgeving helpt u graag verder.

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte

Blijf op de hoogte van trends & nieuws in digitale technologie.