Overslaan en ga naar inhoud

Internet of Things

Overige artikelen

SusPhos wint Challenger50 als meest uitdagende bedrijf van 2023

Het Friese bedrijf SusPhos heeft de Challenger50 award gewonnen. Het bedrijf van Marissa de Boer (33) heeft de mede door Vodafone Business gesponsorde challenge gewonnen met een gepatenteerde chemische technologie om fosfaat terug te winnen uit afvalwater en andere reststromen. Als aanjager van innovatie was Vodafone Business nauw betrokken bij de organisatie van Challenger50.

VanMoof onder McLaren Applied door met VodafoneZiggo's IoT-tech

VanMoof leeft! Het iconische fietsenmerk gaat een nieuwe toekomst tegemoet met e-stepbedrijf Lavoie, onderdeel van het Britse McLaren Applied. Daarmee breken ook nieuwe tijden aan voor de slimme IoT-oplossingen van het merk, powered by VodafoneZiggo. McLaren Applied heeft met de curatoren en met VodafoneZiggo vastgelegd dat ook de IoT-samenwerking weer springlevend is, tot minimaal maart 2025. Waar gebruikt VanMoof de VodafoneZiggo's IoT-tech voor? Dit verhaal legt het uit.

Weheat: ‘Data-driven verwarmen’ met IoT-tech van Vodafone

Door slim te innoveren verovert Weheat in hoog tempo de markt met een duurzame warmtepomp die is uitgerust met IoT-technologie met een 4G-connectie, geleverd door Vodafone Business. “De IoT-technologie vereenvoudigt en versnelt de installatie. Ook biedt IoT voordelen bij onderhoud en storingen en maakt het slimmer verwarmen mogelijk, wat goed is voor de portemonnee en het milieu”, legt Weheat salesmanager Jan van Boxmeer uit.

Wat kan Internet of Things (IoT) nu al voor uw bedrijf betekenen?

Een technologie die bedrijfsprestaties verbetert, schokken in de markt opvangt én makkelijk kan meeschalen met groei en krimp? Klinkt missschien als toekomstmuziek, maar ze is al volop in gebruik. Ontdek wat Internet of Things (IoT) nu voor uw bedrijf kan betekenen.

IoT & smart buildings: bouwen aan de digitale organisatie van straks

Nieuwe manieren van werken vragen om een andere werkomgeving. Gebouwen zullen veel slimmer moeten worden om beter gebruik te maken van de beschikbare meters en de voorzieningen. Internet of Things (IoT) maakt het mogelijk.

Steden veiliger door slimme verlichting

Slimme vuilcontainers die aangeven als ze vol zitten. Straatverlichting die feller wordt als iemand langsloopt… Moderne technologieën maken hele steden slimmer. Tenminste: als het aan Signify ligt. Dit bedrijf ontwikkelt namelijk professionele oplossingen op het gebied van verlichtingsbeheer, energieoptimalisatie, situatiebeheer, bewaking en incidentdetectie. Dat doen zij voor kantoren, industriegebieden en distributiecentra, maar dus ook voor complete steden.