Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Techsplainer video: wat NIS2 voor uw bedrijf betekent

Onze samenleving wordt steeds digitaler. Daarmee wordt een veilige digitale infrastructuur steeds belangrijker. Om de maatschappij weerbaarder te maken tegen cyberaanvallen, heeft de Europese Unie NIS2 wetgeving opgesteld. Wetgeving die mogelijk ook voor uw bedrijf gevolgen heeft. Deze video legt uit hoe het zit, wat NIS2 voor bedrijven betekent en hoe u er zelf mee aan de slag kunt. 

Nieuw: de explainer videos van Vodafone Business (techsplainers). In deze video’s legt een expert van Vodafone Business een lastig onderwerp eenvoudig uit, en maakt gelijk de praktische vertaalslag naar hoe u daar met uw bedrijf mee aan de slag kunt gaan. Bekijk nu de techsplainer: NIS2: nieuwe wetgeving voor cybersecurity.

Techsplainer video: wat NIS2 voor uw bedrijf betekent

NIS2 is de opvolger van NIS en is van invloed op veel meer organisaties en sectoren dan zijn voorganger. Het legt meer verplichtingen op en maakt hogere boetes mogelijk. Ook kunnen bestuurders persoonlijk aansprakelijk gesteld worden. Belangrijk dus om goed te weten wanneer en hoe u hieraan moet voldoen. Bekijk daarom snel deze uitlegvideo om erachter te komen of uw bedrijf hieraan moet voldoen, en zo ja: hoe.

Ook interessant: 'Cybercrime gevaarlijker door AI: dit zijn de 5 trends en 5 tips voor 2024'

Meer inspiratie met #techtalks

Wilt u geïnspireerd worden door bekende ondernemers en sprekers in hoe zij hun bedrijf digitaal laten groeien? In onze #techtalks serie delen zij toekomstige trends en actuele technologische uitdagingen.

Verder lezen: 'Hybride werken en cybercrime: hoe blijven u en uw data veilig?'

Techsplainer video: wat NIS2 voor uw bedrijf betekent

27

juni 2024

🕒 10:00 - 14:30

📍 Utrecht

Leer meer over cybersecurity

Vodafone Business organiseert een speciale interactieve sessie over security.