Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Techsplainer video: wapen uw bedrijf tegen phishing en malware

Phishing en malware: het zijn onderwerpen die regelmatig in het nieuws voorbij komen. Maar wat is het precies? En waarom is het van belang dat organisaties zich hiertegen wapenen? We leggen het aan u uit in deze techsplainer video.

Nieuw: de explainer videos van Vodafone Business (techsplainers). In deze video’s legt een expert van Vodafone Business een lastig onderwerp eenvoudig uit, en maakt gelijk de praktische vertaalslag naar hoe u daar met uw bedrijf mee aan de slag kunt gaan. Bekijk nu de techsplainer over phishing en malware en hoe u uw bedrijf er tegen kunt beschermen.

Techsplainer video: wapen uw bedrijf tegen phishing en malware

Een cyberaanval is in veel gevallen uit diverse stappen opgebouwd. Allereerst verkennen de aanvallers de IT-systemen van hun doelwit en dringen hierop binnen. In 90% van de gevallen verkrijgen cybercriminelen deze toegang via phishing. In een volgende fase slaan de cybercriminelen hun slag. In veel gevallen besmetten zij systemen met malware. Deze malafide software wordt voor verschillende doelen ingezet, zoals datadiefstal of juist het versleutelen van gegevens.

Welke invloed dit heeft en hoe u uw bedrijf hiertegen kunt wapenen, leggen we aan u uit in deze video.

Meer inspiratie met #techtalks

Wilt u geïnspireerd worden door bekende ondernemers en sprekers in hoe zij hun bedrijf digitaal laten groeien? In onze #techtalks serie delen zij toekomstige trends en actuele technologische uitdagingen.

Verder lezen: 'Hoe herkent u een zakelijke phishingmail?'

V-Hub maakt het persoonlijk

V-hub gaat uitbreiden! U kunt nu al gebruik maken van de nieuwe functies. Als u een account aanmaakt, krijgt u gepersonaliseerde artikelen en een digitaal advies op maat voor uw bedrijf.