Zelfspodcast: “Eindelijk weer zicht op ons bedrijf door Business Scan”

De Business Scan van Vodofone Business heeft Sander Schimmelpenninck en Jaap Siewertsz van Reesema duidelijk vooruitgeholpen. Door de Business Scan te doen hebben de ondernemers van ‘Tonny’ eindelijk weer zicht op hun bedrijf, zo vertrouwen zij de fans toe in hun Zelfspodcast-aflevering ‘Ziek maar toch niet’.

De Zelfspodcast noemt de V-Hub van Vodafone Business als het platform waar elke ondernemer de digitale staat van zijn of haar bedrijf kan onderzoeken, met de Business Scan.

In de Zelfspodcast nemen jeugdvrienden Jaap Siewertsz van Reesema (zanger/producer) en Sander Schimmelpenninck (journalist/presentator) hun leven en de wereld door. Twee dertigers met carrières in de media, met Instagrammable levens, maar ook huismussen die verlangen naar het platteland. Twee maatjes met zeer verschillende karakters, maar een gedeelde liefde voor zelfbeklag. Elke week een rondje dieptepunten, één hoofdonderwerp, vele zijpaadjes, kansloze businessideeën en gegluur naar mooie meisjes.

“We hebben de Business Scan gedaan en we hebben eindelijk weer een beetje controle over ons bedrijf.”

Alle kennis over digitalisering

Sander Schimmelpenninck doet in de aflevering ‘Ziek maar toch niet’ (vanaf minuut 38.00) een shout-out naar Vodafone Business. “Wij hebben een tijdje rondgehobbeld op V-Hub en daar hebben we alle kennis die er maar te vinden was opgedaan over digitalisering. We hebben de Business Scan gedaan en we hebben eindelijk weer een beetje controle over ons bedrijf, Jaap.” En: “We hebben weer door wat er gebeurt binnen ons bedrijf. Dankzij de Business Scan. Dank je Vodafone!”

Meer weten over wat de Business Scan voor u kan doen? 'Lees Business Scan – kickstart voor digitalisering van uw bedrijf' 

Benieuwd naar de Zelfspodcast, aflevering 'Ziek, maar niet echt'?

(Fragment begin bij 38.00)

Aflevering: Zelfspodcast gehackt?

(fragment begint bij 15.02)

Aflevering 52: Protesteren kun je leren

(fragment begint bij 25.30)

BusinessScan

Advies over uw digitale oplossingen

Beter en veiliger samenwerken met uw medewerkers? Slimmer bereikbaar zijn? Doe de Business Scan en krijg binnen 5 minuten gratis en vrijblijvend ICT-advies voor uw bedrijf.

Wie hybride werken voor zich laat werken, laat zijn medewerkers excelleren

Bijgaande oplossingen zijn te combineren.

Dé zakelijke beveiligingssoftware.

Iedere medewerker een passend abonnement.

De telefooncentrale in de cloud.

Onderwerpen