Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Het zakelijke, mobiele abonnement voor iedereen

Bestel Vodafone Red Pro eenvoudig en snel online

Zakelijke Red Pro abonnementen

Voor elke ondernemer is er een passend Red Pro abonnement. Voor degene die af en toe een belletje pleegt tot de ondernemer die aan de telefoon vastgeplakt zit. Alle Red Pro abonnementen zijn beschikbaar met toestel en als Sim Only.

Alle Vodafone Zakelijke Sim Only abonnementen

  • Gebruik data in de EU zoals in NL
  • 5G internet, zonder snelheidsbeperking
  • Geen aansluitkosten

Alle prijzen zijn excl. btw en gelden bij een 2-jarig abonnement. Voor gebruik van het abonnement in de EU geldt een Fair Use Policy.

Zakelijke voordelen van Red Pro

Met Red Pro bent u klaar voor de toekomst. Doe zaken op het grootste internationale 5G-netwerk, zonder snelheidsbeperking, en werk nog efficiënter dankzij de vele zakelijke voordelen. 

Data delen met Red Pro Team

Bij twee of meer Red Pro abonnementen (Connect, Select, Elite) activeert u kosteloos Red Pro Team. Dat is één grote databundel om te delen met uw collega's. Bij één of meer Red Pro Elite abonnementen krijgt u nog 75 GB extra om te delen met de groep! En Ziggo-klanten krijgen nog eens dubbele data.

Zakelijk advies en service van de Business Crew

Hulp nodig of heeft u een vraag? Via telefoon of chat bent u binnen no-time in contact met één van onze deskundige Business Crew collega’s die u van begin tot oplossing helpt. Zo hoeft uw business nooit stil te staan!

Vodafone Red Pro abonnement | Vodafone Business

Wissel van telefoon tijdens uw contract

Met Vodafone NEXT mag u tijdens uw abonnement (al binnen vier maanden) wisselen van telefoon. Handig wanneer uw huidige toestel stuk of kwijt is. Of als u gewoon de allernieuwste smartphone wilt hebben.

Vodafone Red Pro abonnement | Vodafone Business

Vervangend Toestel Service op reis EU

Telefoon kapot? Gelukkig heeft u met Vervangend Toestel Service recht op een leentoestel, ook op reis. Wij leveren op locatie in de EU een leentoestel, wanneer die van u kapot, gestolen of kwijt is, zodat u altijd bereikbaar blijft.

Mobiele beveiliging

Bescherm uw toestel, verbinding en gegevens met Mobiele Beveiliging. Inbegrepen bij Red Pro Unlimited, of voor € 1,50 p.m. toe te voegen aan andere Red Pro of Biz Basic abonnementen.

In het buitenland

Red Pro in het buitenland

Met Red Pro kiest u voor grenzeloos ondernemen, of u nu op een congres in Tokyo staat, of geniet van een welverdiende vakantie aan de costa. Binnen de EU en in Zwitserland, Turkije en het Verenigd Koninkrijk belt, sms't en surft u net als thuis gewoon uit uw bundel. Maar ook buiten Europa gebruikt u uw Red Pro bundel zoals u gewend bent, met de World Roaming Daily Upgrade voor maar € 9,50 per dag. Of kies voor een van de vele andere voordeelbundels. 

Zakelijk mobiel abonnement

Beter dan een particulier abonnement?

Tuurlijk, met een particulier abonnement belt en mailt u ook zonder problemen. Maar als ondernemer verwacht u net een beetje meer van uw mobiele abonnement. Daarom is er Red Pro: zakelijke mobiele abonnementen die uw zaak vooruit helpen. Met Red Pro kiest u voor zorgeloos zakendoen in binnen- en buitenland én voor heel veel zakelijke extra's, speciaal voor ondernemers.

Ontdek ook waarom het fijner zakendoen is met Red Pro dan met een particulier mobiel abonnement.

Werken op de smartphone
Uw veiligheid geregeld

Met Mobiele Beveiliging

Even online een factuur betalen? Of inloggen om een offerte te controleren? Als ondernemer pakt u steeds vaker voor van alles uw smartphone. En daarmee groeit ook het risico om slachtoffer te worden van cybercrime. Regel daarom de mobiele beveiliging en bescherm elk toestel in uw bedrijf tegen virussen, datalekken maar ook phishing en andere online risico's.

Vodafone Mobiele Beveiliging zit standaard bij Red Pro Unlimited en is eenvoudig toe te voegen aan andere abonnementen voor maar € 1,50 p.m.

Daarom kiest u Vodafone Business

Uitstekend Europees netwerk

Overal in Europa uw bundel gebruiken, ook in Turkije

Uitstekend Europees netwerk

Geen BKR registratie, wél belastingvoordeel

Business Crew

Service waar u op kunt vertrouwen