Overslaan en ga naar inhoud

Unlimited Learning

Groei verder: ontwikkel uzelf en uw bedrijf

  Toegang tot 250 online trainingen, podcasts en webinars 
  Leren waar en wanneer u wil 
  Gratis bij een Vodafone Red Pro abonnement

Wat is Unlimited Learning?

Unlimited Learning is een online trainingsplatform en geeft u de mogelijkheid om via één plek aan de slag te gaan met diverse professionele en gecertificeerde online trainingen. U krijgt toegang tot 6 professionele opleidingscategorieën met daarin tot 250 e-learnings, podcasts en webinars. Zowel vakinhoudelijk als gericht op uw persoonlijke ontwikkeling. Gratis en exclusief voor onze zakelijke klanten. Bekijk hieronder de categorieën of ga direct naar het aanbod in Unlimited Learning. Klaar om de volgende stap te zetten?

Uitgelicht

Podcasts voor onderweg

Luister onderweg naar uw vakantiebestemming de interessantste podcasts gewoon op uw mobiel.

Top 10 korte learnings

Zin in een uitdaging? Bekijk onze top 10 korte learnings en leer bijvoorbeeld alles over bescherming van klantgegevens.

Categorieën

Hybride werken & gezondheid

Hoe kunt u een goede balans vinden tussen werk en privé? Hoe blijft u fysiek en mentaal fit en hoe kan hybride werken u en uw bedrijf hierbij helpen?

(Cyber) Security

Weet u hoe u een phising mail herkent? Of hoe u uw klantgegevens kan beschermen? Leer als kleine ondernemer veilig online te werken.

Talen

Spaans, Frans of Duits, voor beginners en gevorderden. Uw zakelijk Engels verbeteren of foutloos Nederlands schrijven? Ook dat leert u hier heel eenvoudig.

Software

Met de Excel, Powerpoint of andere Office trainingen tilt u uw skills naar een hoger niveau. Word een echte Teams en Office 365 master.

Persoonlijke effectiviteit

Groeien betekent ook aan uw persoonlijke ontwikkeling werken. Zet uzelf op de kaart met een van de trainingen personal branding of leiderschap. 

(Online) Marketing & Social Media

Haal meer uit uw LinkedIn pagina of en creëer succes op Instagram. Leer meer over uw social media kanalen en hoe u uzelf als bedrijf op de kaart kan zetten.

Aanmelden gaat heel eenvoudig en geeft geen verplichtingen. Bent u al klant? Activeer dan uw account op het platform en gebruik het emailadres van uw Vodafone & Ziggo account. Heeft u nog geen Red Pro van Vodafone Business? Klik dan hier om direct te bestellen.

Hoe meld ik me aan voor Unlimited Learning?

Unlimited Learning | Vodafone Business

E-mailadres checken in My Vodafone

Zorg dat uw e-mailadres bij ons bekend en up-to-date is. Check het in uw My Vodafone

Unlimited Learning | Vodafone Business

Een actieve Vodafone & Ziggo account

Zorg ervoor dat uw account voor My Vodafone geactiveerd is. Nog geen account, maak er dan direct een aan

Unlimited Learning | Vodafone Business

E-mailadres toevoegen

Vul het e-mailadres dat bij ons bekend is in bij Unlimited Learning

Unlimited Learning | Vodafone Business

Account activeren

Is uw Unlimited Learning account geactiveerd? Dan bent u meteen klaar om te beginnen. Log in op Unlimited Learning en registreer voor uw eerste cursus

Veelgestelde vragen

Unlimited Learning is een online trainingsplatform. Het biedt klanten van Vodafone Red Pro en Ziggo Zakelijk Internet de mogelijkheid om cursussen te volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en belangrijke zakelijke vaardigheden. Alle trainingsmodules zijn gratis. U volgt ze wanneer dat u het beste uitkomt.  

Klanten die in aanmerking komen, ontvangen een e-mail van Vodafone of Ziggo met een link naar het Unlimited Learning-portal. Daar kunt u een wachtwoord aanmaken. LET OP: gebruik voor uw aanmelding altijd het e-mailadres dat bij Vodafone of Ziggo geregistreerd staat bij uw voorkeursmethode voor communicatie.  

Unlimited Learning werkt in Chrome, Safari en Firefox. LET OP: podcasts kunt u het beste beluisteren op een mobiel apparaat. E-learnings, webinars en scans bekijkt u het beste via uw computer. 

Elke gebruiker met een Red Pro-overeenkomst kan zich aanmelden voor Unlimited Learning (dat wil zeggen 1 plek per mobiel telefoonnummer). Voor Ziggo-klanten geldt dit voor de hoofdaccounthouder (1 plek per account). 

Dat u niet kunt inloggen bij Unlimited Learning kan meerdere oorzaken hebben. Op dit moment is ons platform alleen toegankelijk voor Ziggo Zakelijk Internet en/of Vodafone Red Pro klanten. Krijgt u een foutmelding dat de website niet beschikbaar is of op dit moment niet reageert? Dat betekent dat we bezig zijn met een update. Wij vragen u geduld te hebben en het over een uur nog een keer te proberen. Mocht het probleem aanhouden, neem dan contact met ons op via: support@unlimitedlearning.nl