Unlimited Learning

Groei verder: ontwikkel uzelf en uw bedrijf

  Toegang tot 250 online trainingen, podcasts en webinars 
  Leren waar en wanneer u wil 
  Gratis bij een Vodafone Red Pro abonnement

Klaar om de volgende stap te zetten? Mooi, dan bent u hier aan het juiste adres. Unlimited Learning geeft u namelijk de mogelijkheid om via één plek aan de slag te gaan met diverse professionele en gecertificeerde online trainingen. U krijgt toegang tot 250 e-learnings, podcasts en webinars, zowel vakinhoudelijk als gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Wat u allemaal kunt leren

Met Unlimited Learning heeft u gratis en exclusief toegang tot 13 professionele opleidingscategorieën met daarin tot 250 gecertificeerde online trainingen, webinars en podcasts. Van excel tot e-commerce en van management tot mindfullness. Een greep uit de categorieën: Coachingsvaardigheden, Management en Leiderschap, Persoonlijke Effectiviteit, Juridisch, Project Management, Financieel of Communicatie. Of leert u liever een nieuwe taal? Ook dat is mogelijk met Unlimited Learning. Verbeter uw Business English of volg een basiscursus Frans of Duits. Heeft u een uitnodiging ontvangen? Schrijf u snel in. Veel plezier met leren, ontwikkelen en groeien!

Software skills

Office programma’s op alle niveaus en handige trainingen op het gebied van digitale veiligheid en e-commerce.

Taal

Spaans, Frans of Duits op alle niveaus. Uw Zakelijk Engels verbeteren? Ook dat leert u hier heel eenvoudig.

Vitaliteit & gezondheid

Kijk eens bij de Arbo-gerelateerde trainingen, zodat u tijdens het werken geen nekklachten krijgt. 

Aanmelden gaat heel eenvoudig en geeft geen verplichtingen. Bent u al klant? Activeer dan uw account op het platform en gebruik het emailadres van uw My Vodafone account. Heeft u nog geen Red Pro van Vodafone Business? Klik dan hier om direct te bestellen.

Gebruik de kracht van Vodafone en Ziggo samen

Wilt u nog meer uit Unlimited Learning halen? Kies dan voor Vodafone en Ziggo samen. Want als u zakelijke klant bent bij beiden, dan profiteert u van tot maar liefst 250 gratis gecertificeerde online trainingen, webinars en podcasts.

Unlimited Learning | Vodafone Business

Ik mis Vodafone nog

Bent u al Ziggo Zakelijk Internet klant? Kies dan nu ook voor Vodafone Red Pro en krijg naast de volop extra voordelen toegang tot maar liefst 100 extra online trainingen. 

Ik heb alleen een abonnement bij Ziggo

Ik mis Ziggo nog

Bent u al Vodafone Red Pro klant? Kies dan nu ook voor Ziggo Zakelijk Internet en krijg naast de volop extra voordelen toegang tot maar liefst 100 extra online trainingen. 

 Ik heb alleen een abonnement bij Vodafone

Ik heb beide

Combineer Zakelijk Internet van Ziggo met uw Vodafone Red Pro abonnement en krijg naast de volop extra voordelen toegang tot maar liefst 250 gratis online trainingen.

Hoe meld ik me aan voor Unlimited Learning?

Unlimited Learning | Vodafone Business
E-mailadres checken in My Vodafone

Zorg dat uw e-mailadres bij ons bekend en up-to-date is. Check het in uw My Vodafone

Unlimited Learning | Vodafone Business
Een actieve My Vodafone account

Zorg ervoor dat uw My Vodafone account geactiveerd is. Nog geen My Vodafone account, maak er dan direct een aan

Unlimited Learning | Vodafone Business
E-mailadres toevoegen

Vul het e-mailadres dat bij ons bekend is in bij Unlimited Learning

Unlimited Learning | Vodafone Business
Account activeren

Is uw Unlimited Learning account geactiveerd? Dan bent u meteen klaar om te beginnen. Log in op Unlimited Learning en registreer voor uw eerste cursus

Veelgestelde vragen

Unlimited Learning is een online trainingsplatform. Het biedt klanten van Vodafone Red Pro en Ziggo Zakelijk Internet de mogelijkheid om cursussen te volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en belangrijke zakelijke vaardigheden. Alle trainingsmodules zijn gratis. U volgt ze wanneer dat u het beste uitkomt.  

Klanten die in aanmerking komen, ontvangen een e-mail van Vodafone of Ziggo met een link naar het Unlimited Learning-portal. Daar kunt u een wachtwoord aanmaken. LET OP: gebruik voor uw aanmelding altijd het e-mailadres dat bij Vodafone of Ziggo geregistreerd staat bij uw voorkeursmethode voor communicatie.  

Unlimited Learning werkt in Chrome, Safari en Firefox. LET OP: podcasts kunt u het beste beluisteren op een mobiel apparaat. E-learnings, webinars en scans bekijkt u het beste via uw computer. 

Elke gebruiker met een Red Pro-overeenkomst kan zich aanmelden voor Unlimited Learning (dat wil zeggen 1 plek per mobiel telefoonnummer). Voor Ziggo-klanten geldt dit voor de hoofdaccounthouder (1 plek per account). 

Met Vodafone en Ziggo profiteert u van de krachtige combinatie van twee sterke merken. Bent u klant van zowel Vodafone als Ziggo? Dan ontvangt u niet alleen Volop extra Voordelen, maar heeft u ook meer keuze in trainingen. U krijgt toegang tot categorieën als Persoonlijke effectiviteit & Management & Leiderschap, Recht & Coaching. Klik hier als Ziggo-klant of hier als Vodafone-klant om vandaag nog over te stappen. 

Dat u niet kunt inloggen bij Unlimited Learning kan meerdere oorzaken hebben. Op dit moment is ons platform alleen toegankelijk voor Ziggo Zakelijk Internet en/of Vodafone Red Pro klanten. Krijgt u een foutmelding dat de website niet beschikbaar is of op dit moment niet reageert? Dat betekent dat we bezig zijn met een update. Wij vragen u geduld te hebben en het over een uur nog een keer te proberen. Mocht het probleem aanhouden, neem dan contact met ons op via: support@unlimitedlearning.nl