Fairphone 3+: dit moet je weten

Fairphone 3
  • Duurzaam geproduceerd
  • Best repareerbare toestel ter wereld
  • 48MP en 16MP camera's
  • Geleverd met Android 10

De Fairphone 3+ bij Vodafone

De Fairphone 3+ is een duurzaam geproduceerde smartphone die erg lang meegaat, omdat veel losse onderdelen apart van elkaar te vervangen zijn. Daarnaast werkt het Nederlandse Fairphone met materialen die beter zijn voor de planeet en verbetert de werkomstandigheden van de makers van jouw telefoon. Zo bel, app en surf jij met een goed geweten!

De Fairphone 3+ heeft een bijzondere modulaire opbouw, waarbij veel losse onderdelen later te vervangen zijn. Zo is de accu makkelijk te verwisselen, evenals een camera of zelfs het gehele beeldscherm. Hierdoor kun je jaren vooruit met de Fairphone 3+. Extra goed voor het milieu én je portemonee. 

De Fairphone 3+ krijgt dankzij deze makkelijke reparaties zelfs een perfecte score krijgt van iFixit, een hele dikke 10!

De Fairphone 3+ is daarnaast gemaakt van zoveel mogelijk hergebruikte kunststoffen, met in totaal 40% gerecycled plastic. De telefoon wordt geleverd met een 48 Megapixel camera, een 10 Megapixel Selfiecamera en met Android 10 voorgeïnstalleerd.  

Fairphone 3+ specificaties

Groot 5,65-inch beeldscherm

Groot 5,65-inch beeldscherm

Stevig, krasbestendig Gorilla Glass 5-beeldscherm. Bekijk foto's, video's en apps in Full HD+.

Kamera icoon

Grote sensor, slimme foto's

De 48 MP sensor combineert vier pixels tot één grote superpixel voor nog betere foto's.

repareer icoon

Vervang alleen wat nodig is

Vervang of upgrade losse onderdelen zonder een nieuwe telefoon te hoeven kopen

Besturingssysteem en geheugen
Besturingssysteem (meegeleverd) Android 10
Opslag 64GB
Geheugen 4 GB
Opslag uitbreidbaar Ja, met MicroSD kaart
Processor Snapdragon 632
Scherm en grootte
Afmeting toestel 158 x 71.8 x 9.89 mm
Afmeting scherm diagonaal 5.56 inch
Scherm eigenschappen Full HD
Aansluitingen USB C
Vergrendelingsopties Vingerafdruksensor
Camera
Selfiecamera 16 MP
Camera's achter 48 MP
Accu
Capaciteit 3040 mAh
Connectiviteit
4G ja
Koptelefoon 3.5 mm aansluiting
Simkaart type nano
Dual Sim ja

Dit zit er in de doos: precies genoeg

Als jij het niet nodig hebt, levert Fairphone het ook niet om elektronisch afval zo samen te beperken. Dit zit er in de doos:

  • Fairphone 3+
  • Mini-schroevendraaier
  • Bumper
  • Garantie van 2 jaar
  • Quick start guide

Waarschijnlijk heb je nog wel een lader, kabel of koptelefoon liggen van een eerder toestel. Niet het geval? Schaf je accessoires dan apart aan bij Fairphone: 

fairphone-3-plus-black

Benieuwd naar de losse onderdelen en prijzen? Bekijk alle modules in de Fairphone shop.

<3 Fairphone 3+

Heb jij de Fairphone 3+ al in je hart gesloten? Wacht dan niet langer, maak de wereld een stukje mooier en haal deze unieke smartphone snel in huis!

Veelgestelde vragen

Als je graag onbeperkt wilt bellen en sms’en zonder extra kosten, ga dan voor een Red abonnement. Wil je vooral bereikbaar zijn, dan is een voordelig Start abonnement perfect voor jou.

Vergelijk onze abonnementen

Ja, je kunt maandelijks opzeggen. Echter, als je je abonnement opzegt voordat je contract is afgelopen, dan berekenen we een afkoopsom. Je betaalt dan de resterende maanden van je abonnement in één keer af.

Wil je Red Together voor een extra persoon aanvragen? Dat kan! Dit heet Red Together Extra. De beheerder die een Red Together abonnement (50 GB) afgesloten heeft koppelt een extra groepslid in de My Vodafone app. Dit kan zónder aansluitkosten en is maandelijks opzegbaar. 

Wil je in één keer een Red Together abonnement aanvragen voor meerdere personen? Kies dan bij het afsluiten van je abonnement (Sim Only of met een telefoon) voor Red Together en voeg je extra groepsleden toe bij Red Together Extra.

Het standaard buitenbundeltarief voor bellen is € 0,25 per minuut. Het standaard buitenbundeltarief voor data is € 2 per 200MB. 

Alle gesprekken worden afgerekend per seconde. Mobiel internet binnen je bundel rekenen we af per KB. Voor mobiel internet buiten je bundel betaal je per 200MB.

0800 en 116-nummers zijn gratis. Telefoonnummers die beginnen met 084, 085, 087, 088, 0900, 0906, 0909, 14, 18 en servicenummers vallen buiten je bundel. Hier betaal je extra kosten voor.

Bekijk hier alle tarieven en voorwaarden.

Zodra je 80% van je databundel of belbundel hebt verbruikt, sturen wij je een sms’je ter informatie. Is je databundel helemaal op? Dan krijg je nog een sms.

Wil je meer data? Of ga je op reis en wil je meer mogelijkheden? Dan pas je je abonnement en bundel in de meeste situaties eenvoudig aan via My Vodafone, ook als je contract nog loopt.

Je krijgt van ons een 3-in-1 simkaart. Deze bevat een normale, een micro- en een nano-simkaart in één. Je drukt de simkaart die in jouw toestel past heel makkelijk uit de plastic kaart.

Een losse telefoon koop je bij een Vodafone-winkel bij jou in de buurt. Wil je telefonisch een toestel bestellen? Bel dan 0800-0560.

Je betaalt je maandelijkse bundel en je vaste toestelkosten altijd vooraf via automatische incasso. Maak je extra kosten? Dan tellen we die op bij de kosten voor je bundel en je toestelkosten voor de komende maand.

Je abonnement start zodra je je simkaart activeert of zodra je nummer is overgezet na een aanvraag nummerbehoud. Vanaf dan start je contract en begint de maandelijkse automatische incasso. Aan het einde van je contractperiode wordt je abonnement automatisch iedere maand met 30 dagen verlengd. Je kunt je abonnement dan maandelijks opzeggen. Je stopt aan het einde van je contractperiode automatisch met betalen voor je toestel. Je betaalt dan alleen nog voor je abonnement.

Hoe zeg ik mijn abonnement op? We willen graag samen met je verder. Wil je toch opzeggen? Zoek in My Vodafone of de My Vodafone App de einddatum van je contract op. Daarna zeg je je abonnement online op.

Meer informatie over opzeggen

Je krijgt van ons een wettelijke garantie van twee jaar op je aankopen in onze shop.

Daarnaast heb je het recht om tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling het product te retourneren. De bestelling dient aangetekend aan ons te worden teruggezonden, deze kosten zijn voor jou. Ook eventuele gebruikskosten voor bellen, internetten en sms’en binnen de zichttermijn / bedenktijd van 14 dagen worden in rekening gebracht. Bekijk hier het retourformulier of lees meer over retourneren

Heb je vragen over ons leverings-, retour-, betaal-, garantie-, en/of klachtafhandelingsbeleid. Lees dan hier alles over je bestelling.

Ja, dat kan. Wij zorgen ervoor dat jij op je huidige nummer gewoon bereikbaar blijft. En het kost je niets extra’s!

Je kunt vanaf 120 dagen voordat je huidige abonnement afloopt al nummerbehoud aanvragen. En je bepaalt zelf het moment waarop je nummer wordt omgezet, tot maximaal 90 dagen nadat je nieuwe contract is ingegaan.

Nummerbehoud vraag je aan tijdens het bestellen. Vul je telefoonnummer of klantnummer in en wij doen de rest. Let op: nummerbehoud werkt alleen voor Nederlandse nummers.