Overslaan en ga naar inhoud

 4

Maak het geven van een telefoon een leuk moment

Welke aanleiding er ook is om je kind zijn eerste telefoon te geven, het is hoe dan ook een speciaal moment. Hoe maak je het een blijvende herinnering?

Hoe maak je er een leuk moment van

Je kunt je oude telefoon natuurlijk gewoon doorgeven. Maar je kunt er ook iets van maken, afhankelijk van de aanleiding bijvoorbeeld. Hieronder wat tips.

Bijvoorbeeld...

Als je kind naar de middelbare school gaat.

Aantal tips onder elkaar...

Pak het weer netjes in
Het krijgen van een telefoon is veel leuker als je zelf de verpakking mag openmaken. Maak het voor je kind extra speciaal door alles in een mooi doosje te doen. Dit geeft het een nieuw gevoel, ook al is het in werkelijkheid jouw oude telefoon.

Zorg dat alles compleet is
Het is wel zo fijn als alles compleet is voor je kind. Mocht er iets kapot of beschadigd zijn, zoals een oplader, dan kun je hier altijd een nieuwe van aanschaffen.

Doe het als een beloning of een speciaal moment als een verjaardag
Een eerste telefoon is een groot moment. Dit mag dus best aan een leuk moment gekoppeld worden. Hierdoor wordt het dubbel feest.

Doe er iets nieuws bij, laat het uniek voelen
Een tweedehands telefoon kun je nog extra opleuken door er een extraatje bij te doen. Hiermee bied je de kans aan je kind om zijn of haar eerste telefoon uniek te laten zijn. Doe er bijvoorbeeld een leuk hoesje bij. Je kan er een persoonlijk hoesje maken of laat ze er zelf een uitkiezen.

 5

Ben je er nu echt, echt klaar voor?