4G+

4g-plus-con

Nu nog sneller internetten met 4G+! Bekijk moeiteloos video's, stream muziek en geniet van een goede internetverbinding zelfs wanneer het druk is.

Wat is 4G+?

4G+ is een uitbreiding op het 4G-netwerk, waarmee je nog sneller gebruik kunt maken van mobiel internet. 4G+ ondersteunt datasnelheden tot 350 Mbps waarmee je moeiteloos video's kunt kijken wanneer je onderweg bent. Daarnaast blijft de verbinding goed, zelfs op drukke locaties. Geen problemen meer met het uploaden van selfies tijdens festivals dus!

Het 4G-netwerk maakt gebruik van een combinatie van lage (800 Mhz) en hoge (1800 Mhz) frequenties. De lage frequenties hebben een groot bereik, hoge frequenties zorgen ervoor dat je ook op drukke locaties bereikbaar bent.

Met 4G+ wordt 20 Mhz van de hoge frequentie (1800 Mhz) gecombineerd met 10 Mhz van de lage frequentie (800 Mhz). Deze gecombineerde 30 Mhz levert een snelheid tot 350 Mbps (onder ideale omstandigheden).

4G+ werkt alleen in combinatie met een geschikt toestel. Is jouw toestel niet geschikt voor 4G+? Dan kun je gebruik maken van het 4G-netwerk.

Dekking

Vanaf 1 oktober 2014 is 4G+ beschikbaar in Amsterdam. In november wordt het netwerk uitgebreid naar Utrecht, Den Haag en Rotterdam. En in maart 2015 kun je 4G+ gebruiken in 55 steden in Nederland.