Vodafone The Park

Naar welke virtuele wereld reis jij?

Van de strijd aangaan met monsters tot gijzelaars bevrijden als SWAT-team. En van op avontuur met K3 in Egypte tot meedoen aan De Mol Nieuw-Zeeland. Met virtual reality is álles mogelijk. Uniek in Nederland: Vodafone The Park. En Vodafone klanten krijgen een mooie korting.

De gaafste VR-experience

We geloven dat elke verbinding de maatschappij een stap vooruithelpt. Alledaagse verbindingen met familie, vrienden en collega's. Maar ook nieuwe innovatieve verbindingen, zoals virtual reality. Daarom is er Vodafone The Park: de meest unieke, interactieve VR-experience om samen te doen. En dat allemaal Corona-proof.

Vodafone The Park is er voor iedereen. Of je nu jong bent of oud, een echte gamer of een beginner en of je nu van actie houdt of liever je hersenen laat kraken. Met Vodafone The Park ga je op avontuur naar nieuwe, virtuele werelden. En dat allemaal dankzij ons krachtige GigaNet. Ga je mee op reis?

Vodafone The Park

Breda | Eindhoven | Utrecht

Korting voor Vodafone klanten

Ben je Vodafone klant en wil je de nieuwste VR-experience zelf ontdekken? Dan krijg je een speciale korting van 15%. Vul je gegevens in en je komt op de website van The Park terecht, waar je je kaarten met korting kunt kopen.

The Park Vodafone
Niet om op te scheppen, maar...
5G is real time VR-gamen

Gamers Puxque en Milan Knol spelen een epische VR-battle van The Park Playground via 5G van Vodafone. Twee squads worden verbonden vanaf twee locaties in één virtuele arena. Een mind-blowing ervaring op het gebied van gaming: haarscherpe beeldkwaliteit, ultrakorte reactietijden, fysieke vrijheid en virtuele verbondenheid.

Bekijk de locaties

Bezoek Vodafone The Park in Breda, Eindhoven of Utrecht:

Breda

Keizerstraat 1
4811HL Breda

Kinepolis Breda

Bavelseparklaan 4
4817 ZX Breda

Eindhoven

Kastanjelaan 1B
5616 LH Eindhoven

Kinepolis Utrecht

Jaarbeursboulevard 300
3521 BC Utrecht

Over The Park

In The Park stap je uit de realiteit en word je ondergedompeld in een adembenemende virtuele wereld. Stap er samen met je teamgenoten in, verlies jezelf helemaal in deze open wereld en beweeg vrij rond. Hier gelden geen regels. Echt onvergetelijk!
Bekijk hieronder de trailer van Vodafone The Park: