Overslaan en ga naar inhoud

Vodafone The Park

Naar welke virtuele wereld reis jij?

Van de strijd aangaan met monsters tot gijzelaars bevrijden als SWAT-team. En van op avontuur met K3 in Egypte tot meedoen aan De Mol Nieuw-Zeeland. Met virtual reality is álles mogelijk. Uniek in Nederland: Vodafone The Park. En Vodafone en Ziggo klanten krijgen een mooie korting.

De gaafste VR-experience

We geloven dat elke verbinding de maatschappij een stap vooruithelpt. Alledaagse verbindingen met familie, vrienden en collega's. Maar ook nieuwe innovatieve verbindingen, zoals virtual reality. Daarom is er Vodafone The Park: de meest unieke, interactieve VR-experience om samen te doen.

Vodafone The Park is er voor iedereen. Of je nu jong bent of oud, een echte gamer of een beginner en of je nu van actie houdt of liever je hersenen laat kraken. Met Vodafone The Park ga je op avontuur naar nieuwe, virtuele werelden. En dat allemaal dankzij ons krachtige 5G-netwerk. Ga je mee op reis?

Vodafone The Park

Amsterdam | Den Haag | Eindhoven

Priority voor Vodafone en Ziggo klanten

Ben je Vodafone en/of Ziggo klant en wil je de nieuwste VR-experience zelf ontdekken? Dan krijg je via Priority een speciale korting van 15% voor een groepsboeking

Hoe werkt het?
Meld je aan en krijg per e-mail een kortingscode van 15% voor 1 groepsboeking bij Vodafone The Park.

15 procent korting voor Vodafone klanten bij The Park Vodafone
Niet om op te scheppen, maar...
5G is real time VR-gamen

Gamers Puxque en Milan Knol spelen een epische VR-battle van The Park Playground via 5G van Vodafone. Twee squads worden verbonden vanaf twee locaties in één virtuele arena. Een mind-blowing ervaring op het gebied van gaming: haarscherpe beeldkwaliteit, ultrakorte reactietijden, fysieke vrijheid en virtuele verbondenheid.

Bekijk de locaties

Vodafone The Park blijft uibreiden. Bekijk de actuele locaties.

Amsterdam

Rigakade 10
1013 BC Amsterdam

Den Haag

Binckhorstlaan 305
2516 BC Den Haag

Eindhoven

Kastanjelaan 1B
5616 LH Eindhoven

Over The Park

In The Park stap je uit de realiteit en word je ondergedompeld in een adembenemende virtuele wereld. Stap er samen met je teamgenoten in, verlies jezelf helemaal in deze open wereld en beweeg vrij rond. Hier gelden geen regels. Echt onvergetelijk!
Bekijk hieronder de trailer van Vodafone The Park:
Neem Vodafone en Ziggo samen

Krijg Volop extra voordelen

Vodafone The Park | De interactieve VR-experience | Vodafone
Vodafone The Park | De interactieve VR-experience | Vodafone
Vodafone The Park | De interactieve VR-experience | Vodafone
Vodafone The Park | De interactieve VR-experience | Vodafone

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige netwerk. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service