Overal en altijd aan de slag

Werk overal en wanneer u maar wilt met o.a. Outlook, Word, Powerpoint, Excel, OneDrive en Skype for Business Online. Deel uw werk gemakkelijk met al uw collega's omdat deze altijd online staan. Iedereen kan altijd met de laatste informatie aan de slag. Op ieder apparaat. En voor software updates draait u uw hand niet meer om. Die gaan vanzelf.

Productiviteit zonder grenzen

Met elkaar in verbinding staan, ook buiten kantoor. Ongeacht de locatie of het apparaat waarmee uw medewerkers werken. Office 365 biedt een flexibele en vertrouwde manier om productief te blijven. Email, agenda's, bestanden of videovergaderingen. U staat altijd in contact met uw team.

Veilig en betrouwbaar

Samenwerking en communicatie zijn medebepalend voor het succes van uw bedrijf. Daarom heeft u diensten nodig die op elk gewenst moment beschikbaar zijn. U hebt overal toegang tot een gebruiksvriendelijke beheer portal. Daarnaast, draait Office 365 van uit het goed beveiligde en robuust netwerk van Microsoft.

De voordelen van Office 365 van Vodafone:

  • Eén vertrouwd office-pakket
  • Eén aanspreekpunt
  • Eén factuur
  • Ondersteuning bij vragen en installatie

Vodafone kan u concreet helpen met:

  • Het implementeren van Office 365 binnen uw organisatie
  • Het bedenken en bouwen van authenticatie tussen de gebruikers en Office 365
  • Het migreren van u huidige e-mail en bestanden naar de cloud

Neem contact op met één van onze accountmanagers om een afspraak te maken.

Haal het maximale uit Office 365

Skype for Business en Office 365 verbeteren de manier waarop mensen samenwerken ingrijpend. Maar het zijn meer dan "gewoon programma’s". Succesvol inzetten van Skype for Business en Office 365 vraagt om gedragsverandering bij de gebruikers. Met ons Adoptie-programma ondersteunen we die verandering in gedrag en cultuur.

Telefonie in Office 365

Communicatie is essentieel om productief samen te kunnen werken. Daarom kunt u ook uw vaste telefonie koppelen aan Office 365 met Vodafone Calling in Office 365. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u door naar onze pagina over telefonie in Office 365.

Werken in de cloud met Microsoft Office 365

In de praktijk

Alfa-BetaRoto
Alfa-BetaRoto

“Een cloud oplossing is het allerbeste”

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Shop