Een nieuwe manier van samenwerken met Microsoft Teams

Communicatie is essentieel om productief samen te werken. Met Vodafone Calling in Office 365 kunnen gebruikers van Microsoft Teams en Skype for Business Online bellen en gebeld worden op een vast nummer van Vodafone.

De digitale werkplek draait steeds meer om teamwork. Teams presteren het best wanneer informatie op een transparante en toegankelijke manier gedeeld wordt. Dit vraagt om technologie die samenwerking binnen teams bevordert en relevante informatie samenbrengt.

Daarom heeft Microsoft Teams geïntroduceerd. Dit is de hub voor samenwerken in Office 365 waarin medewerkers productiever kunnen vergaderen, taken uitvoeren zonder te hoeven wisselen met andere apps, en de dagelijkse communicatie beter kunnen managen.

Productiever werken met Vodafone Calling in Office 365

Vodafone verrijkt deze cloudoplossing van Microsoft door haar vaste telefoniedienst beschikbaar te maken in Office 365, via het Office 365 Phone System. Hiermee vermindert Vodafone de complexiteit bij het onderhouden van een vast telefonienetwerk.

Wij voorzien u van een volledig beheerde connectie met Office 365, met behoud van het eigen nummerabonnement. Hiervoor heeft u alleen een goede internetverbinding nodig. Gebruikers van Microsoft Teams krijgen een eigen, vast telefoonnummer toegewezen. Zo beschikken uw werknemers over een geïntegreerde werkplek inclusief vaste telefonie, of ze nu op kantoor zijn of onderweg.

De voordelen van Vodafone Calling in Office 365:

  • Aantrekkelijke tarieven: Een vast bedrag per maand, met voordelige telefonietarieven en kosteloos onderling bellen tussen vast en mobiel wanneer u tevens Vodafone mobiel afneemt;
  • Flexibiliteit: Kies voor afkoop op organisatieniveau of betaal op basis van verbruik voor uw vaste verkeer nationaal en naar de EU;
  • Eenvoudiger IT-beheer: Geen hard –en software nodig op de klantlocatie. Vodafone beheert en ondersteunt alle benodigde infrastructuur;
  • Gemak voor de IT-beheerder: In aanvulling op de Office 365 beheer portal ontvangt de IT-beheerder toegang tot de User Management Portal. Hiermee beheert u Microsoft Teams, SfB Online en SfB Server gebruikers centraal. Dit versimpelt het op –en afschalen van gebruikers en het toevoegen van nieuwe telefoonnummers;
  • Verhoog de productiviteit:Door telefonie onder te brengen in de vertrouwde Office 365 omgeving hebben gebruikers alle productiviteitstools bij elkaar. Daarnaast hebben werknemers zo altijd dezelfde gebruikservaring, onafhankelijk van de plaats, de tijd, of het device waarop ze werken. Met onze Microsoft Teams adoptieprogramma’s halen gebruikers het maximale uit de nieuwe oplossingen;
  • Werk met Vodafone of uw bestaande Office 365 partner:U heeft de vrijheid om samen te werken met uw bestaande Office 365 partner voor de uitrol van Microsoft Teams. Wij leveren in dat geval alleen de telefonie-infrastructuur in uw Office 365 omgeving;
  • Kennis van zaken: Omdat Vodafone jarenlang ervaring heeft met de implementatie van Microsoft-applicaties, kunnen we u begeleiden in de migratie naar Microsoft Teams, op uw eigen tempo. U bepaalt wanneer uw gebruikers overgaan van uw PBX op locatie, SfB Online of SfB Server naar Microsoft Teams.

Het migratiepad verschilt per organisatie

Heeft u een bestaande Skype for Business Server-omgeving? Dat hoeft u niet in de weg te staan bij de adoptie van Vodafone Calling in Office 365. Afhankelijk van de wensen van uw organisatie kunt u ervoor kiezen om met uw organisatie in één keer over te stappen naar de cloud. U kunt dit ook stapsgewijs doen, eventueel om uw gebruikers de applicaties naast elkaar te laten gebruiken. Vodafone kan daarnaast het beheer op zich nemen van bestaande Skype for Business (Online) omgevingen, zodat u één aanspreekpunt heeft voor al uw Office 365-applicaties. De medewerkers van Vodafone Solution Sales kunnen samen met u kijken naar het best passende migratiepad.

Skype for Business Online

Wilt u (blijven) werken met Skype for Business Online? Via de Cloud Connector Edition-technologie koppelt Vodafone de PSTN-telefonie aan het Office 365 Phone System, zodat u Skype for Business Online tevens kunt inzetten als oplossing voor vaste telefonie. Vodafone beheert de benodigde infrastructuur volledig. Dit maakt het IT-beheer eenvoudiger en zorgt voor minimale investeringen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met mij op

  • 1. contactgegevens
  • 2. Hoe kunnen wij u helpen
  • 3. Uw bedrijf

1. Contactgegevens

Als u een vraag heeft over een product waar u nu al gebruik van maakt, kunt u ons een e-mail sturen.

2. Hoe kunnen wij u helpen

3. Uw bedrijf

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws rondom communicatie-oplossingen voor uw organisatie? Vul uw gegevens in en u ontvangt de Vodafone Business nieuwsbrief voortaan per e-mail.

Shop