Het netwerk dat met je meegroeit

We zijn continu bezig met het verbeteren van ons netwerk en dat werpt zijn vruchten af! In de jaarlijkse netwerktest van het onafhankelijk instituut P3 heeft het Vodafone netwerk weer uitstekend gescoord. Een mooi moment om even trots op te zijn!

Wederom een uitstekend netwerk

Ook in 2019 heeft Vodafone weer één van de beste netwerken van Europa. Voor het tweede jaar op rij bekroont de onafhankelijke netwerk expert P3 ons in haar mobiele netwerktest met maar liefst een 9,6 en mogen wij ons netwerk ook nu weer officieel ‘uitstekend’ noemen! In het rapport lees je meer over de resultaten van de snelheid, betrouwbaarheid en stabiliteit van het Vodafone netwerk. Ondertussen blijven we ons netwerk doorlopend verbeteren zodat je óók onderweg snel, veilig en met veel plezier internet.

Bekijk het rapport

Op naar 5G

Het dataverkeer is de afgelopen jaren flink gegroeid. In 2017 is het verkeer, vergeleken met 2016, bijna verdubbeld! Daarom bereiden we ons voor op de komst van 5G. Dit doen we met meer netwerkcapaciteit, supersnel internet en een nóg stabielere verbinding. Bij de 1G en 2G netwerken was het alleen mogelijk om te bellen en sms'en. Met 5G zijn we klaar voor massale streaming, downloaden en online gamen!

5g
Internet of things

Internet of Things

Ook spelen we een belangrijke rol bij 'Internet of Things' (IoT), de techniek die zorgt dat apparaten communiceren met elkaar en verbonden zijn met het internet. In Nederland bieden we een landelijk dekkend LTE-M-netwerk, dat IoT een stuk effectiever maakt en een groot onderdeel van 5G-technologie vormt.

Is jouw telefoon klaar voor 4G?

Vanaf 2020 zullen we in fases stoppen met het ondersteunen van het verouderde 3G-netwerk. Met 4G kunnen we je namelijk veel sneller én beter internet bieden. Daarom krijgt 4G bij ons voorrang.

Check hier of jouw telefoon geschikt is voor 4G

Een 4G abonnement

Met alle Vodafone abonnementen heb je standaard toegang tot ons 4G netwerk.
Bekijk

Een 4G telefoon

Bijna alle nieuwe telefoons ondersteunen 4G. Dit controleer je eenvoudig in de specificaties van je telefoon.

Bekijk

Het 4G netwerk

In heel Nederland internetten met de maximale snelheid via 4g.

Bekijk

Prepaid op 4G

Alle prepaid klanten kunnen ook gebruik maken van het 4G netwerk

Bekijk

Landelijke 4G dekking

Op ons sterke netwerk kun je nagenoeg overal in Nederland gebruikmaken van supersnel 4G. Soms is de dekking of het bereik iets minder. Denk hierbij aan dikke muren in gebouwen of een (natuur)gebied waar wij geen extra masten mogen plaatsen.

Ben je benieuwd naar de snelheden die behaald kunnen worden op jouw locatie? Check dan de dekkingskaart.

Naar de dekkingskaart
 
 

Ons netwerk op reis

Vodafone biedt 4G in meer landen dan andere providers. Met 93 landen hebben wij hét grootste 4G-netwerk ter wereld! Heb je een leuke reis in de EU voor de boeg? Dan blijf je bellen, sms'en en internetten met 4G-snelheden zoals in Nederland. Je abonnement geldt namelijk in de hele EU.

Bekijk hieronder of jouw bestemming ertussen zit. Ga je op reis buiten de EU óf wil je meer data? Bekijk dan onze andere bundels voor op reis.

Bekijk Landen met een 4G netwerk

Ontdek zelf ons sterke netwerk met één van onze abonnementen

Red Essential

5 GB data

Onbeperkt bellen en sms'en

Bekijk
Red Together

40 GB data

Deel je databundel samen.
Onbeperkt bellen en sms'en

Bekijk
Red Pro

Vanaf 5 GB data

Voor zakelijke klanten
Onderling data delen en onbeperkt bellen en sms'en binnen NL
en de EU 

Bekijk de bundels