Zo werkt Red Together

Met Vodafone Red Together deel je één grote databundel en heb je de mogelijkheid om de kosten voor internet onder controle te houden. Activeren en instellen is heel eenvoudig.

Je Red Together groep

Een Red Together groep bestaat uit maximaal 5 leden. Een Beheerder en één tot maximaal vier groepsleden. Alle leden hebben een Red Together abonnement met standaard 50 GB data of een Red Together Extra abonnement zonder data. Degene die Red Together activeert is de Beheerder. En alleen de Beheerder kan alle instellingen aanpassen.

Een gezamenlijke datapot

De Beheerder vult de gezamenlijke datapot van de groep met de data van Red Together abonnementen, die dan verdubbeld wordt, en met BloX Together Data. Hij of zij stelt in welke groepsleden de data uit de datapot mogen gebruiken. Een groepslid kan zelf ook een extra bundel aansluiten, maar die deelt hij dan niet met de groep.

Dubbel voordeel

Ben je als Beheerder ook Ziggo klant en heb je al Non-Stop Dubbele data? Dan verdubbelt je bundel nog een extra keer! Bovendien krijg je € 2,5 korting op alle Red Together Extra abonnementen in je Red Together groep. En op een Red Together abonnement is je korting maar liefst € 5! Dubbel voordeel dus!

Aansluiten en activeren

Als je minstens 1 Red Together en 1 Red Together Extra abonnement hebt onder hetzelfde klantnummer, kun je Red Together activeren. Je groepsleden hoeven niet op hetzelfde adres te wonen.

Om te profiteren van de voordelen van Red Together is het nodig dat de Red Together abonnementen van je groep aan hetzelfde klantnummer zijn gekoppeld. Dat regel je eenvoudig met een contractoverdracht. Hulp nodig? Bel dan ons speciale Red Together team op 0800-020 09 76.

De openingstijden zijn:

  • Ma t/m vrij: 08.00 - 20.00 uur
  • Zaterdag: 08.00 - 18.00 uur

Neem dan minimaal een Red Together en een Red Together Extra abonnement. Dat kan heel eenvoudig via de online shop of in een van onze Vodafone winkels. Natuurlijk kun je jouw eigen mobiele nummer gratis meenemen.

Wil je overstappen op een Red Together abonnement? Dat regel je heel eenvoudig zelf in My Vodafone of in de My Vodafone App. Zonder extra kosten, zelfs als je nog niet kunt verlengen.

Wil je jouw Vodafone prepaid overzetten naar Red Together? Bel dan ons speciale Red Together team op 0800-020 09 76.

De openingstijden zijn:

  • Ma t/m vrij: 08.00 - 20.00 uur
  • Zaterdag: 08.00 - 18.00 uur

Wil je de Red Together groep uitbreiden? Voeg dan een nieuw Red Together of Red Together Extra abonnement aan je klantnummer toe. Daarvoor bel je ons speciale Red Together team op 0800-020 09 76.

De openingstijden zijn:

  • Ma t/m vrij: 08.00 - 20.00 uur
  • Zaterdag: 08.00 - 18.00 uur

Activeren

Is je Red Together groep compleet?  Met 1 druk op de knop activeer je de groep in de My Vodafone App of in My Vodafone.

Instellen en beheren

In de My Vodafone App en in My Vodafone stel je als Beheerder alles in voor je Red Together groep. Je hebt daar goed zicht op de gezamenlijke datapot en regelt gemakkelijk het datagebruik van je groepsleden.

 

Bij 'Together Data beheren' geef je aan wie gebruik mag maken van de gezamenlijke datapot. De data van een Red Together abonnement verdubbelt automatisch als je deze deelt.

Elk groepslid heeft een eigen Datategoed. Het groepslid en de Beheerder krijgen een berichtje als dit tegoed is verbruikt. Maar het is geen limiet: het groepslid kan nog steeds gewoon internetten.

Zijn je groepsleden echte grootverbruikers en komen jullie niet uit met de Together Data in de datapot? Zet dan een extra BloX Together Data aan. Daarmee krijgen jullie elke maand extra GB's voor een vaste lage prijs. Je zet de BloX aan in My Vodafone of in de My Vodafone app.

Loopt het de spuigaten uit met een van je groepsleden? Met de Pauzeknop beperk je de internetsnelheid van een abonnement. Een appje versturen gaat nog wel, maar een filmpje kijken niet meer. De snelheidsbeperking gaat meteen in als je 'm activeert en staat aan het begin van de volgende maand automatisch weer uit. Als de Pauzeknop aan staat, is het datagebruik gratis en gaat het niet van de datapot af.

De rechten van een Beheerder van een Red Together groep zijn niet over te dragen. De Beheerder van een groep houdt alle rechten, zelfs als hij niet langer deel uitmaakt van deze groep. Wil je een andere Beheerder? Start dan een eigen groep met een nieuwe Beheerder. Dit moet via een contractswijziging, die onze klantenservice voor je regelt.

Ook goed om te weten

Fair Use Policy

Wil je onbezorgd gebruik maken van mobiel internet met je Red Together abonnement? Hou je dan aan de Fair Use Policy. Je leest er meer over bij Redelijk gebruik.

Multi Data Sim

Heb je nu Multi Data Sim en stap je over op Red Together? Dan deactiveren we je tweede simkaart.