Overslaan en ga naar inhoud
Samsung Galaxy S24 telefoons
De nieuwe Samsung Galaxy S24 is er!
Nú tot € 300 extra inruilwaarde bij inruil van je oude toestel.

* Actie geldig t/m 3 maart 2024.

In de vernieuwende wereld van Galaxy AI worden grenzen verlegd en ontstaat er een soepele connectie tussen moderne technologie en menselijke communicatie. Of het nu gaat om het bewerken van foto's of het samenvatten van teksten, niets is te gek met Galaxy AI. Samsung heeft een aantal handige nieuwe tools toegevoegd bij de lancering van de Galaxy S24-serie. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees hier alles over de handige AI-tools.

Ontdek Galaxy AI van Samsung

Samsung Galaxy AI Chat Assist

Perfectioneer je toon met Chat Assist

Chat Assist is een slimme toepassing die helpt bij het perfectioneren van de toon in berichten. Of het nu gaat om een zakelijke tekst, een bericht aan een collega of een pakkende zin voor social media. De ingebouwde AI in het Samsung-toetsenbord vertaalt realtime berichten en e-mails in dertien verschillende talen, waardoor effectieve communicatie moeiteloos wordt.

Live Call Translation, een kenmerk van Galaxy AI, maakt het mogelijk om telefoongesprekken in realtime te vertalen, zowel gesproken als geschreven tekst, zonder dat je externe apps nodig hebt. Dit vernieuwende systeem biedt niet alleen taalvertalingen, maar zorgt er ook voor dat de gesprekken volledige privé blijven.

Een andere interessante functie, Interpreter, zorgt ervoor dat live-gesprekken direct vertaald worden op een gedeeld scherm. Hierdoor kan je terwijl je tegenover elkaar staat een transcriptie lezen van elkaars woorden. Opvallend is dat deze functie zelfs zonder mobiele data en/of wifi werkt.

Samsung Note Assist

Maak eenvoudig notities of samenvattingen

Het maken van notities wordt eenvoudig gemaakt met Note Assist, een functie die op verschillende manieren ondersteuning biedt bij het maken van notities. Voor spraakopnamen is er Transcript Assist, waarmee transcripties, samenvattingen en zelfs vertalingen kunnen worden gemaakt. Deze functie is zelfs mogelijk met meerdere personen.

Android Auto

Android Auto houdt je veilig in het verkeer. Binnenkomende berichten worden samengevat, en het systeem geeft suggesties voor antwoorden en acties, zoals het delen van de verwachte aankomsttijd, om de afleiding in het verkeer te verminderen.

Professionele foto's met talloze bewerkopties

Met Edit Suggestion stelt Galaxy AI automatisch perfecte aanpassingen voor bij elke foto, waardoor je eenvoudig professionele resultaten kunt bereiken zonder uitgebreide bewerkingskennis.

Mocht je toch zelf een foto willen bewerken? Duik dan dieper in de wereld van beeldbewerking met Generative Edit, een functie die verder gaat dan alleen suggesties. Deze functie helpt je met het automatisch opvullen van een achtergrond als er delen van een fotoachtergrond missen. Zelfs als je foto scheef is, corrigeert de AI de randen en zorgt voor een perfecte uitlijning. Heb je een object dat een kleine aanpassing nodig heeft? Met deze functie kun je het object verplaatsen en wordt er een naadloze achtergrond gecreëerd op de oorspronkelijke locatie.

Samsung Edit Suggestion

* Voor sommige Galaxy AI functies is een Samsung account nodig. Galaxy AI-functies zijn tenminste tot eind 2025 gratis op ondersteunende Samsung Galaxy apparaten.