Vodafone The Park

Naar welke virtuele wereld reis jij?

De lift pakken naar de 31e verdieping en balanceren op een dunne plank? De strijd aangaan met monsters? Of heb je altijd al mee willen doen aan De Mol? Met virtual reality is álles mogelijk. Nieuw in Nederland: Vodafone The Park. En Vodafone klanten krijgen een mooie korting.

De nieuwste virtual reality-experience

We geloven dat elke verbinding de maatschappij een stap vooruithelpt. Alledaagse verbindingen met familie, vrienden en collega's. Maar ook nieuwe innovatieve verbindingen, zoals virtual reality. Daarom is er nu Vodafone The Park: de nieuwste, interactieve VR-experience om samen te doen. En dat allemaal Corona-proof.

Vodafone The Park is er voor iedereen. Of je nu jong bent of oud, een echte gamer of een beginner en of je nu van actie houdt of liever je hersenen laat kraken. Met Vodafone The Park ga je op avontuur naar nieuwe, virtuele werelden. En dat allemaal dankzij ons krachtige GigaNet. Ga je mee op reis?

Vodafone The Park

Breda | Eindhoven

Korting voor Vodafone klanten

Ben je Vodafone klant en wil je de nieuwste VR-experience zelf ontdekken? Dan krijg je een speciale korting van 15%. Vul je gegevens in en je komt op de website van The Park terecht, waar je je kaarten met korting kunt kopen.

The Park Vodafone
Niet om op te scheppen, maar...

Bekijk de locaties

Bezoek Vodafone The Park in Breda of Eindhoven:
Vodafone The Park | De interactieve VR-experience

Breda

Keizerstraat 1
4811HL Breda

Vodafone The Park | De interactieve VR-experience

Eindhoven

Kastanjelaan 1-136
5616 LH Eindhoven 

Over The Park

In The Park stap je uit de realiteit en word je ondergedompeld in een adembenemende virtuele wereld. Stap er samen met je teamgenoten in, verlies jezelf helemaal in deze open wereld en beweeg vrij rond. Hier gelden geen regels. Echt onvergetelijk!
Bekijk hieronder de Vlaamse ervaringen van The Park: