Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Speciaal geselecteerd

Vodafone Zakelijk aanbiedingen

Samsung Galaxy S24 Ultra met Tab S6 Lite LTE
Samsung Galaxy S24 serie
Ontvang tot 7 juli 2024 een Galaxy Tab S6 Lite LTE t.w.v. € 489 bij aankoop van een toestel uit de Samsung Galaxy S24 serie

Populaire zakelijke toestellen

Zakelijke Sim Only opties

Combineer onze Red Pro abonnementen met uw eigen smartphone, of met elke telefoon uit ons assortiment. 

  • Gebruik data in de EU zoals in NL
  • 5G internet
  • Geen aansluitkosten

Alle prijzen zijn excl. btw en gelden bij een 2-jarig abonnement. Voor gebruik van het abonnement in de EU geldt een Fair Use Policy.

Een scherp aanbod

op het juiste moment

Heeft u interesse in onze producten en diensten, maar nog een lopend contract bij een andere aanbieder? Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij op het juiste moment contact met u op.

Een scherp aanbod op het juiste moment
Laat uw telefoon thuis

Met OneNumber voor smartwatch

Koppel OneNumber aan uw bestaande zakelijke Vodafone Red Pro of Biz Basic abonnement en laat uw smartwatch gebruikmaken van dezelfde bel- en databundel.

Klant met mobiele telefoon

Al klant?

Verleng online met de beste zakelijke deal

Profiteer ook als bestaande klant van lopende deals. Verleng met een nieuw toestel of een Sim Only en loop geen voordeel mis. 

Particulier

Geen zakelijke klant?

Ook dan hebben we mooie deals voor u

Hetzelfde netwerk, maar dan met een abonnement voor particulier gebruik. Met het brede aanbod aan smartphones en Sim Only's is er voor ieder wat wils. 

Dubbele data

Combineer de kracht van Vodafone en Ziggo samen

En krijg onder andere gratis dubbele data

Elke maand 2 keer zoveel data als in het abonnement zit (m.u.v. Red Pro Unlimited). Helemaal gratis. 

Op volle kracht ondernemen

Kies voor Zakelijk Internet Xtra van Ziggo en profiteer van extra voordeel voor ondernemers.

Ziggo Sprinters

Veelgestelde vragen

Bij aankoop van een deelnemend model uit de Samsung Galaxy S24 serie ontvangt u tijdelijk de Galaxy Tab S6 Lite LTE. Deze promotie loopt van 17 juni tot en met 07 juli 2024 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Samsung streeft ernaar het product binnen 7 weken na het indienen van een volledige en geldige registratie af te leveren.

Ga naar www.samsung.com/nl/promo, klik op de promotie, vul het online aanmeldformulier in en upload de volgende documenten uiterlijk 09 september 2024:

1. Een volledige, leesbare kopie van het aankoopbewijs.

2. Een foto van de streepjescode van de verpakking met de EAN-code en het IMEI-nummer.

Alle voorwaarden leest u op www.samsung.com/nl/promo.

Bij aankoop van een deelnemend model Galaxy S23 of S23 FE ontvangt u tijdelijk de Galaxy Tab A9 LTE (adviesprijs € 219,-). Deze promotie loopt van 03 juni tot en met 07 juli 2024 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Samsung streeft ernaar het product binnen 7 weken na het indienen van een volledige en geldige registratie af te leveren.

Ga naar www.samsung.com/nl/promo, klik op de promotie, vul het online aanmeldformulier in en upload de volgende documenten uiterlijk 9 september 2024:

1. Een volledige, leesbare kopie van het aankoopbewijs.
2. Een foto van de streepjescode van de verpakking met de EAN-code en het IMEI-nummer.

Alle voorwaarden leest u op www.samsung.com/nl/promo.

Bij aankoop van een deelnemend model Samsung Galaxy Z Flip5 of Z Fold5 ontvangt u tijdelijk de Galaxy Tab S6 Lite LTE. Deze promotie loopt van 13 mei tot en met 9 juni 2024 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Samsung streeft ernaar het product binnen 7 weken na het indienen van een volledige en geldige registratie af te leveren.

Ga naar www.samsung.com/nl/promo, klik op de promotie, vul het online aanmeldformulier in en upload de volgende documenten uiterlijk 9 augustus 2024:

1. Een volledige, leesbare kopie van het aankoopbewijs.

2. Een foto van de streepjescode van de verpakking met de EAN-code en het IMEI-nummer.

Alle voorwaarden leest u op www.samsung.com/nl/promo.

Bij aankoop van een Google Pixel 8a (128 GB) ontvangt u tijdelijk € 150 extra inruilwaarde. Deze promotie loopt van 7 mei 2024 tot en met 3 juni 2024 (aankoopdatum).

Volg de volgende instructies voor het verkrijgen van uw unieke actiecode: 

1. Ga naar inruildeals.vodafone.nl en klik op promo actie bovenaan in de navigatiebalk.
2. Vul het formulier in en upload uw aankoopnota*. (Deze ontvangt u bij uitlevering van het toestel).   
3. Uw aanvraag wordt gecontroleerd en als aan alle voorwaarden is voldaan wordt de promo code per e-mail naar u verstuurd.    
4. Gebruik vervolgens de per e-mail verstuurde promo code bij het inruilen van uw toestel op inruildeals.vodafone.nl.   

Zo ontvangt u de extra inruilwaarde:  

Ga vóór 2 juli 2024 naar vodafone.nl/inruildeals en check de toestelwaarde.  Beantwoord de vragen over de staat van het toestel.  Vul uw unieke promo code in en de inruilwaarde wordt met € 150 verhoogd.  Alles ingevuld? Stuur het in te ruilen toestel dan binnen 1 week goed verpakt op. Zodra wij het toestel hebben ontvangen en beoordeeld, staat de totale inruilwaarde binnen 14 dagen op uw rekening.    

* Als u de Google Pixel 8a online heeft gekocht en deze tussen 7 mei en 13 mei heeft ontvangen, kan het zijn dat u hierbij géén factuur heeft gekregen die wel nodig is voor het verkrijgen van de promocode. Mocht dit het geval zijn, neem dan contact op met onze klantenservice via 0800-0560. Dan regelen we dat u alsnog een factuur ontvangt. 

Bij aankoop van een deelnemend model uit de Samsung Galaxy S24 series, Z Flip5 of Z Fold5 ontvangt u tijdelijk tot € 200 cashback. Deze promotie loopt van 15 april tot en met 5 mei 2024 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Samsung streeft ernaar het retourbedrag binnen 7 weken na het indienen van een volledige en geldige registratie over te maken.

Ga naar www.samsung.com/nl/promo, klik op de promotie, vul het online aanmeldformulier in en upload de volgende documenten uiterlijk 5 juli 2024:

1. Een volledige, leesbare kopie van het aankoopbewijs.

2. Een foto van de streepjescode van de verpakking met de EAN-code en het IMEI-nummer.

Alle voorwaarden leest u op www.samsung.com/nl/promo.

Als u online bestelt, betaalt u voor een Vodafone Zakelijk abonnement nooit aansluitkosten. Dat scheelt toch mooi weer € 25 per abonnement. Tijdens de Vodafone Runners actieperiode betaalt u ook via andere verkoopkanalen, zoals de winkels, tijdelijk geen aansluitkosten. 

Daarom kiest u Vodafone Business

Uitstekend Europees netwerk

Overal in Europa uw bundel gebruiken, ook in Turkije

Uitstekend Europees netwerk

Geen BKR registratie, wél belastingvoordeel

Business Crew

Service waar u op kunt vertrouwen