Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Business Internet voor grote bedrijven

In heel Nederland altijd veilig online, bij aanval én uitval

Een betrouwbare internetverbinding is een voorwaarde voor uw onderneming. U wilt op ieder moment kunnen werken, zonder zorgen, en steeds bereikbaar zijn voor uw klanten, leveranciers en collega’s. Naast stabiel internet waarop u altijd kunt vertrouwen, is het cruciaal dat de verbinding veilig is en uw bedrijfsgegevens beschermd zijn.

Kies Vodafone Business

 Altijd volledige controle

 Altijd stabiel verbonden

 Breid uit waar gewenst

Betrouwbaar internet voor uw organisatie

Als de internetverbinding uitvalt, kan dit catastrofale gevolgen hebben voor uw organisatie. Naast uitval van internet bestaat de kans op een cyberaanval welke financiele schade maar ook reputationele schade kan veroorzaken. Daarom is het voor u belangrijk om zaken te kunnen doen zonder angst voor uitval of een aanval. Vodafone Business Internet is speciaal samengesteld zodat u altijd toegang houdt tot uw systemen en veilig verder kunt werken.

Business Internet afgestemd op uw bedrijf

Houd toegang tot uw systemen

Als organisatie wilt u elke dag vooruit. U wilt erop kunnen vertrouwen dat uw data en systemen constant beschermd en toegankelijk zijn. Met Business Internet beschikt u over uitgebreide mogelijkheden voor extra betrouwbaarheid en veiligheid. Ook in het geval van uitval van internet. Business Internet kan worden ingericht met een tweede verbinding die de eerste verbinding automatisch overneemt bij uitval. Zo houden u en uw collega’s continu toegang tot uw zakelijke data en bedrijfssystemen. En blijft u op elke locatie in bedrijf met bijvoorbeeld Mobile back-up, Dual Access of Protected Access.

Zakelijk internet voor grote bedrijven | Vodafone Business
Zakelijk internet voor grote bedrijven | Vodafone Business

Werk altijd probleemloos verder

Ook bij een cyberaanval kan uw organisatie probleemloos verder werken. Bijvoorbeeld, tijdens een DDoS-aanval (Distributed Denial-of-Service) wordt door criminelen een gigantische hoeveelheid data naar uw internetverbinding gestuurd, met als doel uw organisatie schade toe te brengen. Met Business Internet in combinatie met anti-DDoS en/of een Managed Firewall heeft u de risico’s van cyberaanvallen onder controle. Nog meer behoefte aan beveiliging van uw bedrijfslocaties of betalingsverkeer? Kies dan ook voor Alarm over IP en Pin over IP.

Zo werkt anti-DDoS Beveiliging

Een DDoS-aanval kan verschillende vormen aannemen. Het doel is echter altijd hetzelfde: uw computer, netwerk of server te overspoelen met informatie met overbelasting tot gevolg. Op deze manier kan een DDoS-aanval uw bedrijfssystemen binnen enkele seconden platleggen. Dit type aanvallen wordt voortdurend complexer en komt steeds vaker voor. 

U beschermt uw bedrijf tegen een DDoS-aanval met Anti-DDoS Beveiliging van Vodafone Business. Met deze extra optie van Business Internet worden gerichte DDoS-aanvallen op uw organisatie automatisch gedetecteerd en automatisch gemitigeerd. Zogeheten vervuild verkeer wordt met dit beveiligingssysteem doorgeleid naar een ‘scrubber’. Op deze manier is het mogelijk om de consequenties van een DDoS-aanval te beperken en een veilige verbinding met het internet in stand te houden.

Beveiliging met Anti-DDos

Daarom Business Internet

Kleinbedrijf

Altijd volledige controle

Via de Service Navigator heeft u altijd inzicht in elke verbinding op iedere locatie. Hier kunt u het bedrijfsnetwerk 24/7 monitoren, locaties inzien, apparatuur checken en rapportages uitdraaien. Bovendien staat onze servicedesk via de Service Navigator steeds voor u klaar.

MKB

Altijd stabiel verbonden

Als enige in Nederland is ons Business Internet te koppelen aan elke netwerk infrastructuur. Van COAX tot FTTH en van DSL tot FTTO, Met Vodafone Business ervaart u op elke bedrijfslocatie dezelfde naadloze internetverbinding.

Grootbedrijf

Breid uit waar gewenst

Business Internet komt met vele extra mogelijkheden voor meer veiligheid, bereikbaarheid en productiviteit. De bereikbaarheid van u en uw collega’s vergroot u eenvoudig met Vodafone Calling in Office 365, One Net of een van onze andere zakelijke oplossingen. Zo houdt u grip op de risico’s terwijl u tegelijk onbezorgd alle kansen van het internet benut.

Artikelen over betrouwbaar en veilig internet

Hoe kunnen we u helpen?

Direct advies

Gratis adviesgesprek

Maak een video- of belafspraak op een moment dat u uitkomt

Boek een co-creatieworkshop

Ontdek in ons Experience Centre welke kansen er liggen in digitalisering.

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte

Blijf op de hoogte van trends & nieuws in digitale technologie.