Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Business Scan – kickstart voor digitalisering van uw bedrijf

Als u uw mkb-bedrijf effectiever, efficiënter en ook winstgevender wilt maken, dan is digitalisering de kortste weg. Maar waar te beginnen? Waar is de winst te behalen? Doe de razendsnelle online Business Scan en u heeft het binnen vijf minuten helder! 

De Business Scan is de snelle online adviesservice van Vodafone Business. Beantwoord een vijftiental vragen over uw situatie en behoeften en de Business Scan levert u per omgaande een gratis ICT-advies. Doe de scan meteen.

Vlotter communiceren? Storingsvrij samenwerken? Hybride werken, goed en veilig georganiseerd? Digitaliseren werkt voor u als het samen met Vodafone Business doet. Goed geregeld, zodat u zich volop op het ondernemen kunt storten. 

Business Scan

De vragen zijn helder en to-the-point. Binnen vijf minuten weet u meer.

Digitaliseren, maar hoe?

De ideeën voor de beste aanpak haalt u uit de Business Scan, de snelle online adviesservice van Vodafone Business, ook wel aangeduid als ‘de kortste weg naar efficiënter werken en meer veiligheid’. Beantwoord een vijftiental vragen over uw situatie en behoeften en de Business Scan levert u per omgaande een gratis ICT-advies

Hoe het werkt? Ga meteen naar de Business Scan

Stap voor stap worden uw situatie en bedrijfsbehoeften duidelijk. Van uw afhankelijkheid van stabiel internet tot uw behoefte aan 4G-backup, het belang van goed wifi, het gebruik van vaste en mobiele nummers op het bedrijf en onderweg, het gewicht van thuiswerken in uw organisatie: het komt allemaal aan bod.

De uitkomst is een goede indicatie van de oplossingen die uw bedrijf vooruithelpen. Het advies dat de Business Scan levert is gratis en vrijblijvend. Over de uitkomsten kunt u altijd bellen of chatten met een adviseur – want u vooruit helpen, dat doen we graag. 

Ook Sander Schimmelpenninck deed de Business Scan met zijn bedrijf. Lees hier hoe dat uitpakte

Business Scan

Zó kan (een deel van) de uitkomstenpagina er uit zien.

Nieuwsgierig geworden? Wacht niet, doe meteen de Business Scan

Business Scan – kickstart voor digitalisering van uw mkb-bedrijf

Hybride Vooruit

Alle collega's en klanten steeds verbonden met de zaak. Overal.