Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

‘Out of Office’ podcast #5: hybride werken en de bedrijfscultuur

Werkt een organisatie hybride, dan zijn medewerkers minder vaak (of helemaal niet) bij elkaar. Welke impact heeft dat op bedrijfscultuur? En hoe kunt u als ondernemer een sterke cultuur stimuleren en behouden?

Podcast #5

Bedrijfscultuur en hybride werken

Daar gaat het over in de vijfde aflevering in de podcastserie Out of Office: een serie over hybride werken van Vodafone Business voor het MKB. Bedrijfsantropoloog Janny Kappert en ondernemer Adriaan Kolff van MatcHR – die met zijn bedrijf volledig remote werkt – delen hun ervaringen met en adviezen over hybride werken en wat het kan doen met de sfeer en cultuur.

Twee keer per maand informeert ‘Out of Office’ u op V-Hub over de laatste trends, inzichten en ervaringen rond hybride werken. Voor elke podcast reizen Jörgen Raymann en Daphne Depassé naar een andere werklocatie.

Online elke dag samenwerken, maar elkaar weinig face-to-face spreken, werkt dat op den duur nog? Hoe kan een ondernemer de bedrijfscultuur bewaken in een organisatie die hybride werkt?

Voor deze aflevering zijn hosts Jörgen Raymann en Daphne Depassé en gast Janny Kappert neergestreken in de Sasa Lounge in de havenkom van Almere. Interessant is dat Adriaan Kolff inbelt vanaf zijn werkplek in New York - MatcHR werkt immers volledig remote. Hoe gaan de hosts en de gasten van de podcast daarmee om? Luister naar de podcast voor het antwoord.

Out of Office podcast #4

Presentator en stand-up comedian Jörgen Raymann & ervaringsdeskundige Daphne Depassé nemen de luisteraar dit najaar in de serie podcasts mee op hun zoektocht naar antwoorden op vragen die in veel organisaties leven.

Benieuwd hoe de bedrijfsantropoloog Janny Kappert en ondernemer Adriaan Kolff denken over  hybride werken en bedrijfscultuur? Leer van hun inzichten, beluister de podcast!

De podcastserie komt tot stand in samenwerking tussen Vodafone Business en FD Mediagroep/BNR.

Beluister ook de andere afleveringen van deze podcastserie!
‘Out of Office’ podcast #5: wat doet hybride werken met de bedrijfscultuur?

Maak de sprong naar hybride werken

 Tips en trends over hybride werken
 Oplossingen voor kleinere en grote bedrijven
 De optimale balans tussen thuis en kantoor