Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

‘Out of Office’ podcast #3: oude en nieuwe gewoontes bij hybride werken

Als we straks opnieuw naar kantoor gaan – voor één of meer dagen – dan moet er een goede balans zijn tussen nieuwe en oude gewoontes. Welke nieuwe gewoontes werken goed en maken hybride werken succesvol? En van welke oude gewoontes moeten we af? Daar gaat aflevering 3 in de Vodafone Business podcastserie ‘Out of Office’ over.

Podcast #3

Oude en nieuwe gewoontes bij hybride werken

Als je als verzekeringsadviseur gewend bent klanten polissen op papier, per post te sturen, dan zet een pandemie je wel aan het denken. Waarom doen we dat nog in het tijdperk waarin we hybride werken hebben ontdekt? Om prints te versturen moeten medewerkers met printers aan de slag op kantoor. Is het niet veel handiger om polissen digitaal naar klanten te versturen? 

Het is een van de vele nuttige nieuwe inzichten die hybride werken ondernemers heeft gebracht. Een mooi voorbeeld van een oude gewoonte die kan worden vervangen door een efficiënter en effectiever alternatief. Over oude en nieuwe gewoontes gaat aflevering 3 van de Vodafone Business podcast ‘Out of Office’. 

Twee keer per maand informeert ‘Out of Office’ u op V-Hub over de laatste trends, inzichten en ervaringen rond hybride werken. Voor elke podcast reizen Jörgen Raymann en Daphne Depassé naar een andere werklocatie.

Welke nieuwe gewoontes werken goed en maken hybride werken succesvol? En van welke oude gewoontes moeten we af? Deze podcast leert u welke die gewoontes zijn.

Vodafone Business - ‘Out of Office’ podcast #3: nieuwe gewoontes bij hybride werken

Presentator en stand-up comedian Jörgen Raymann & ervaringsdeskundige Daphne Depassé nemen de luisteraar in de podcasts mee op hun zoektocht naar antwoorden op vragen die in veel organisaties leven. Hoe organiseer je hybride werken, wat zijn de drempels en succesfactoren en hoe zorg je dat medewerkers in de praktijk goed uit te verf komen als ze soms thuis, soms op kantoor werken? 

In deze aflevering zijn Jörgen Raymann en Daphne Depassé te gast bij Cindy Weisscher, COO van Meijers Assurantiën in Amstelveen. De tweede gast is Jet van Koten, Commercieel Directeur van voedingsmiddelenbedrijf Enrico.

Cindy’s voorbeeld van een oude gewoonte, die zij liever niet meer terug ziet: “De discussies over het parkeerbeleid.” Jet: “Ik zou het heel erg vinden als we over een tijdje de negen-tot-vijf-mentaliteit gaan zien, waarbij iedereen op vaste tijden op kantoor is. We hebben inmiddels het vertrouwen dat onze mensen thuis veel effectiever kunnen werken.”  

Benieuwd hoe Cindy Weisscher en Jet van Koten omgaan met de nieuwe vormen van werken? Luister mee

De podcastserie komt tot stand in samenwerking tussen Vodafone Business en FD Mediagroep/BNR.

Beluister ook de andere afleveringen van deze podcastserie!
Vodafone Business - ‘Out of Office’ podcast #3: nieuwe gewoontes bij hybride werken

Maak de sprong naar hybride werken

 Tips en trends over hybride werken
 Oplossingen voor kleinere en grote bedrijven
 De optimale balans tussen thuis en kantoor