Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

‘Out of Office’ podcast #11: waardering voor medewerkers bij werken op afstand

Aflevering #11 van de podcastserie ‘Out of Office’ staat helemaal in het teken van de feestmaand. De aflevering geeft inzicht in hoe organisaties er in deze tijden van hybride werken toch in slagen om waardering voor medewerkers op afstand over te brengen. Belangrijke vragen in deze podcast: waarom is waardering richting het einde van het jaar eigenlijk zo belangrijk? Als de kerstborrel op kantoor sneuvelt, wat is dan het alternatief? En hoe belangrijk is een kerstpakket voor verbinding met medewerkers? 

Hoe zorg je ervoor dat je Kerstmis gebruikt voor verbinding, juist op afstand? En hoe kunnen de kerstpakketten daarbij helpen? Daar gaat deze podcast #11 over.

Podcast #11

Waardering op afstand

Verbinding realiseren én waardering tonen voor de inzet van medewerkers, dat is lastig in een tijd waarin veel mensen gedwongen thuiswerken. Hoe zorg je ervoor dat je Kerstmis gebruikt voor verbinding, juist in het tijdperk van hybride werken? En hoe kunnen de kerstpakketten daarbij helpen? 

In deze podcast #11 wordt een beeld geschetst dat voor veel organisaties heel herkenbaar zal zijn. Rond Kerstmis is het belangrijk om contact te hebben, terug te kijken op het jaar, om verbinding centraal te stellen. Een moment van bezinning en ontspanning, dat zich in coronatijd lastig laat organiseren.

De experts in de uitzending laten zich uit over het belang om iets te organiseren voor medewerkers en waarom een klein cadeautje zo belangrijk is. Hoe je dat het beste kunt doen? En wat kan je beter niet doen?

Hoe zorg je ervoor dat je Kerstmis gebruikt voor verbinding, juist in het tijdperk van hybride werken? En hoe kunnen de kerstpakketten daarbij helpen?”

Chris Mulder

Chris Mulder is mede-eigenaar van 1,5meterpakket.nl en van onlinebedrijfsuitjes.nl 

De twee experts die hun ervaringen en inzichten delen, zijn Chris Mulder en Lilian Woltering. Mulder is mede-eigenaar van 1,5meterpakket.nl en van onlinebedrijfsuitjes.nl (gespecialiseerd in coronaproof bedrijfsuitjes). Woltering spreekt vanuit haar ervaring als Trainer Zakelijke etiquette en omgangsvormen. 

Lilian Woltering

Lilian Woltering, Trainer Zakelijke etiquette en omgangsvormen 

Twee keer per maand informeert ‘Out of Office’ u op V-Hub over de laatste trends, inzichten en ervaringen rond hybride werken. Voor elke podcast reizen Jörgen Raymann en Daphne Depassé naar een andere werklocatie. Deze elfde aflevering is opgenomen in Hotel BUNK in Utrecht.

Bent u benieuwd naar de visies en oplossingen van deze experts in waardering en verbinding in de decembermaand? Leer van hun inzichten, beluister de podcast!

Jörgen Raymann en Daphne Depassé

De podcastserie komt tot stand in samenwerking tussen Vodafone Business en FD Mediagroep/BNR.

Beluister ook de andere afleveringen van deze podcastserie!
Vodafone Business: ‘Out of Office’ podcast #11: waardering op afstand in hybride werken tijdperk

Maak de sprong naar hybride werken

 Tips en trends over hybride werken
 Oplossingen voor kleinere en grote bedrijven
 De optimale balans tussen thuis en kantoor