Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

‘Out of Office’ podcast #12: een leven lang leren, ook bij hybride werken

Aflevering #12 van de podcastserie ‘Out of Office’ gaat over de ontwikkeling van medewerkers in organisaties die hybride werken. Over ‘een leven lang leren’. Want ook al werken we op afstand, het is onverminderd belangrijk dat we ons blijven ontwikkelen. Hoe houden we dat proces laagdrempelig zonder aan kwaliteit in te boeten? En wat kunnen we tegenwoordig allemaal op afstand? 

Hoe kan een werkgever ervoor zorgen dat medewerkers zich blijven ontwikkelen, ook als er in de organisatie veel thuis wordt gewerkt? Daar gaat deze podcast #12 over.

Podcast #12

Een leven lang leren

In deze aflevering kijken we met name naar de vraag hoe organisaties de ontwikkeling van hun medewerkers gaande houden in tijden waarin fysieke ontmoetingen soms niet mogelijk zijn. 

De gasten in deze uitzending zijn Marieke Zuidema en Benito Doelwijt. Zuidema is Director People Development & Leadership bij VodafoneZiggo. Zij heeft bij deze organisatie Unlimited Learning opgezet, een concept waarbij medewerkers toegang hebben tot leren, voor een vast bedrag per jaar voor rekening van werkgever VodafoneZiggo. Benito Doelwijt is oprichter van Lenard&Lenard, een organisatie die is gespecialiseerd in de ontwikkeling van medewerkers.

“Is het nog wel nodig om fysiek een cursus te volgen? En ook: hoe is de manier waarop we leren aan het veranderen?”

Marieke Zuidema, Vodafone Ziggo

Marieke Zuidema, Director People Development & Leadership bij VodafoneZiggo

De experts gaan in op vragen die veel werkgevers hebben rond ontwikkeling in een tijd waarin medewerkers veel thuiswerken. Waarom moeten werkgevers blijven investeren in de ontwikkeling hun werknemers? Is het nog wel nodig om fysiek een cursus te volgen?  En ook: hoe is de manier waarop we leren aan het veranderen? 

Ook interessant voor mkb-ondernemers is de vraag hoe ook een klein bedrijf - zonder hoge kosten - een goede cursus of opleiding op afstand kan aanbieden. 

Lilian Woltering

Benito Doelwijt, oprichter van Lenard&Lenard

Twee keer per maand informeert ‘Out of Office’ u op V-Hub over de laatste trends, inzichten en ervaringen rond hybride werken. Voor elke podcast reizen Jörgen Raymann en Daphne Depassé naar een andere werklocatie. Deze twaalfde aflevering is opgenomen in BUNK Hotel in Utrecht.

Bent u benieuwd naar de visies en oplossingen van deze experts voor werkgevers die willen investeren in de ontwikkeling van medewerkers? Leer van hun inzichten, beluister de podcast!

Jörgen Raymann en Daphne Depassé

De podcastserie komt tot stand in samenwerking tussen Vodafone Business en FD Mediagroep/BNR.

Beluister ook de andere afleveringen van deze podcastserie!
Vodafone Business: ‘Out of Office’ podcast #12: een leven lang leren, ook bij hybride werken

Maak de sprong naar hybride werken

 Tips en trends over hybride werken
 Oplossingen voor kleinere en grote bedrijven
 De optimale balans tussen thuis en kantoor