‘Out of Office’ podcast #8: het hybride werken kantoor

Ruim de helft van de bedrijven in Nederland verwacht minder kantoorruimte nodig te hebben, omdat hun medewerkers meer thuis werken. Maar hoe brengt u als ondernemer in kaart wat uw bedrijf en uw werknemers aan kantoorruimte nodig hebben? Daarover gaat de achtste aflevering in de ‘Out of Office’ podcastserie.

Deze aflevering staat in het teken van kantoorruimte. Want nu we steeds meer hybride werken, in veranderende werkvormen, veranderen ook de eisen die we aan onze kantoren stellen. Wat zijn de trends op dit gebied? Hoe brengt u als ondernemer in kaart wat u aan kantoorruimte nodig hebt? 

Twee keer per maand informeert ‘Out of Office’ u op V-Hub over de laatste trends, inzichten en ervaringen rond hybride werken. Voor elke podcast reizen Jörgen Raymann en Daphne Depassé naar een andere werklocatie. Deze aflevering is opgenomen op het hoofdkantoor van VodafoneZiggo in Utrecht, pionier op het gebied van hybride werken. Tijdens de opname in een grote vergaderruimte hadden de deelnemers uitzicht op de kantoorvloer en op de winkelhal van Hoog Catharijne.

Veel grote bedrijven zijn van plan om het na de coronacrisis met minder kantoorruimte te doen. Maar hoe moet die kantoorruimte er uit zien? Met welk gebruik moet u bij de planning rekening houden?

De hosts van de Out of Office Podcast

De gasten in deze podcast zijn Wouter Oosting en Joost Prins. Wouter Oosting is Senior Director Workplace Strategy & Innovation bij CBRE, een internationale (zakelijk) vastgoedorganisatie. Joost Prins is mede-oprichter en CEO van HubClub, dat teams, organisaties en freelancers met één membership toegang biedt tot verschillende co-working spaces.  

De gasten geven hun visie op de vraag hoe een mkb-ondernemer ervoor zorgt dat werknemers thuis en op kantoor toch goed kunnen samenwerken. En: welke faciliteiten zijn daarvoor nodig? 

Wouter Oosting (CBRE)

Wouter Oosting (CBRE)

Benieuwd naar de visies en oplossingen Wouter Oosting en Joost Prins? Leer van hun inzichten, beluister de podcast!

Joost Prins (HubClub)

Joost Prins (HubClub)

De podcastserie komt tot stand in samenwerking tussen Vodafone Business en FD Mediagroep/BNR.

Beluister ook de andere afleveringen van deze podcastserie!

Download het e-book over hybride werken

In de podcastserie ‘Out of Office’ noemt host Jörgen Raymann onder meer het e-book van Vodafone Business over hybride werken. Het e-book bevat talloze belangrijke feiten en inzichten en biedt tips voor bedrijven die hybride werken goed willen organiseren. Meer weten?

Wie hybride werken voor zich laat werken, laat zijn medewerkers excelleren

Bijgaande oplossingen zijn te combineren.

Dé zakelijke beveiligingssoftware.

Iedere medewerker een passend abonnement.

De telefooncentrale in de cloud.

BusinessScan

Advies over uw digitale oplossingen

Beter en veiliger samenwerken met uw medewerkers? Slimmer bereikbaar zijn? Doe de Business Scan en krijg binnen 5 minuten gratis en vrijblijvend ICT-advies voor uw bedrijf.