Overslaan en ga naar inhoud

‘Out of Office’ podcast #2: de tools voor hybride werken

Welke tools heeft u nodig om effectief en efficiënt hybride te werken? Wat werkt wél en wat absoluut niet? Welke ontwikkelingen zijn er op dit gebied? En hoe zorgt u ervoor dat de uitkomst van de vergadering voor alle deelnemers naar wens is? De tweede aflevering van de podcastserie Out of Office van Vodafone Business NL geeft antwoord op deze en andere vragen rondom de inrichting van de hybride werkplek. Beluister de podcast nu

Podcast #2

Succesvol remote werken

Twee keer per maand informeert ‘Out of Office’ u op V-Hub over de laatste trends, inzichten en ervaringen rond hybride werken. Voor elke podcast reizen Jörgen Raymann en Daphne Depassé naar een andere werklocatie. In deze aflevering #2 strijken zij neer in Rotterdam, in de huiskamer van Emily Reijnierse, Innovation Consultant bij Deloitte. Ook Dirk van Ree, Solution Specialist bij VodafoneZiggo, is te gast.

Als u in uw organisatie efficiënt hybride wilt werken, zorg er dan voor dat u over de goede tools beschikt. Deze podcast leert u welke tools goed werken.

Vodafone Business - ‘Out of Office’ podcast #2: de tools voor hybride werken

Presentator en stand-up comedian Jörgen Raymann & ervaringsdeskundige Daphne Depassé nemen de luisteraar in de podcasts mee op hun zoektocht naar antwoorden op vragen die in veel organisaties leven. Hoe organiseer je hybride werken, wat zijn de drempels en succesfactoren en hoe zorg je dat medewerkers in de praktijk goed uit te verf komen als ze soms thuis, soms op kantoor werken? 

Benieuwd hoe u met behulp van onder andere Microsoft Teams de ideale hybride werkplek creëert? Ga nu naar de podcast en hoor hoe u dat aanpakt.

De podcastserie komt tot stand in samenwerking tussen Vodafone Business en FD Mediagroep/BNR.

Beluister ook de andere afleveringen van deze podcastserie!

Download het e-book over hybride werken

In aflevering 1 en 2 van ‘Out of Office’ noemt host Jörgen Raymann onder meer het e-book van Vodafone Business over hybride werken. Het e-book bevat talloze belangrijke feiten en inzichten en biedt tips voor bedrijven die hybride werken goed willen organiseren. Meer weten?

Vodafone Business - ‘Out of Office’ podcast #2: de tools voor hybride werken

Maak de sprong naar hybride werken

 Tips en trends over hybride werken
 Oplossingen voor kleinere en grote bedrijven
 De optimale balans tussen thuis en kantoor