Video: 3 manieren om klanten te laten zien dat u 'groen' denkt

Duurzaamheid. Het is niets nieuws, maar nu onze planeet steeds meer te maken krijgt met de gevolgen van klimaatverandering, nemen klanten het serieuzer. En ze willen kopen van en samenwerken met bedrijven die dit ook doen. Deze video toont drie manieren om uw klanten te laten zien dat duurzaamheid voor uw bedrijf prioriteit heeft.

‘Groen’ ondernemen voor een duurzame toekomst, waar moet je beginnen? Of u nu donaties doet of uw energieverbruik vermindert: ontdek in de video hoe u uw klanten kunt laten zien dat uw bedrijf duurzaamheid serieus neemt.

91 Procent van de mkb-ondernemers het belangrijk om duurzaam te zijn. 42 Procent vindt duurzaamheid een lastig onderwerp. Ze vinden het moeilijk om ermee te beginnen en om er beleid op te maken voor de toekomst. 

Duurzaam ondernemen voor mkb: 4 vragen om u op weg te helpen

Andere uitdagingen

Daarbij komt dat er andere uitdagingen zijn. Bij veel bedrijven zijn er andere prioriteiten. Het bedrijf moet zich staande houden in tijden van inflatie, stijgende kosten en personeelstekorten. Veel bedrijven zijn (nog) niet in staat te investeren in duurzamere technologie. Wellicht bent u met uw bedrijf nog niet in staat om bijvoorbeeld alleen gebruik te maken van volledig duurzame en traceerbare leveranciers. 

Bekijk de video: zo laat u zien dat u duurzaamheid serieus neemt

Wat kunt u wél doen? Er zijn een paar simpele stappen die u kunt nemen waardoor uw klanten inzien dat uw bedrijf duurzaamheid serieus neemt. In de video ziet u hoe u dat met deze drie stappen kunt doen: 

#1: Neem beslissingen die goed zijn voor de planeet

#2: Verminder het energieverbruik

#3: Laat iedereen het weten!

Meer details? Check de video hierboven.

Video: 3 manieren om klanten te laten zien dat u duurzaamheid serieus neemt

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Lees ons volledige Privacy Statement