Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Win weekendkaarten voor Lowlands bij Vodafone Business!

Lowlands is een heerlijk zomerfestival. Vodafone Business geeft 2 weekendtickets inclusief campingspot weg voor dit topevenement op 16, 17 en 18 augustus in Biddinghuizen. Doe mee! 

Lowlands opent deze zomer weer zijn tenten voor iedereen die houdt van literatuur, film, cabaret en bovenal muziek. Dit jaar vullen de Alpha, Bravo en de vele andere podia zich met namen als niemand minder dan Fred Again..., Queens of the Stone Age, NAS, Goldband, Peggy Gou, Skrillex en nog veel meer van de allerbeste artiesten.

Onder het genot van al deze liveoptredens en het lekkerste eten en drinken (inclusief breed vegan aanbod) versterkt u waardevolle oude vriendschappen en maakt u geweldige nieuwe. Het is daarom ook niet vreemd dat Lowlands, ieder jaar weer, binnen no-time is uitverkocht.

Wil jij ook genieten van Lowlands? Doe dan mee aan onze winactie. Wat moet u doen? Stuur (zie knop hieronder) uw originele reden waarom u deze kaarten absoluut moet winnen! 

Winactie Pinkpop

Andere winacties: wie waren de gelukkigen?

Eén van de winnaars van kaarten voor Pinkpop was Stephanie Dassen. 

Haar motivatie om te winnen: "Omdat er geen mooier festival is! Als Limburgse ben ik enorm trots op Pinkpop, ieder keer als ik kan gaan, voelt het als thuiskomen zodra je door de poorten loopt. Drie dagen lang genieten van de sfeer, de mensen, de muziek, het Pinkpop frietje, en alle thuiszitters foto’s doorsturen via app, haha! Vorig jaar heb ik mijn 17 jarige dochter voor het eerst meegenomen, en zij is nu ook besmet met het roze virus 💗 Daar hebben wij hele mooie herinneringen samen mogen maken. Dit jaar hebben wij nog geen kaartjes kunnen bemachtigen, als alleenstaande moet je prioriteiten stellen, maar als Vodafone ons deze kaarten zou gunnen, ga ik nog mooiere herinneringen maken op Pinkpop 2024, samen met mijn dochter! 🍀🍀🍀🤞🏼"

Win kaarten voor Lowlands | Vodafone Business

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Lees ons volledige Privacy Statement