Wie veilig kan werken, kan overal werken

Microsoft 365 bij Vodafone

Overal werken met Microsoft 365

Niet meer afhankelijk van uw kantoor of collega’s! Microsoft 365 bij Vodafone maakt het voor u makkelijk om flexibel in elke situatie overal (samen) te werken. Terwijl u wacht op uw vlucht. U snel in de trein via uw smartphone het opgestelde rapport doorneemt. U de laatste aanpassingen maakt in het gedeelde document van uw collega. U nog even snel bestanden moet delen of last minute nog uw e-mail en agenda wilt bekijken?Waar u ook bent werken met Microsoft 365 bij Vodafone maakt het mogelijk!

De voordelen voor u

 Alle bekende Office-programma's

 Mail 365 met 50 Gb opslag

 Veilig werken in de cloud

365 in een notendop

De vertrouwde apps

U krijgt met Microsoft bij Vodafone toegang tot verschillende Office-apps zoals Word, PowerPoint, Excel en Outlook. Bovendien krijgt u 1 TB cloudopslag. Dat is genoeg voor zo'n 200.000 foto's, 120 uur aan video's in HD-kwaliteit of 2.000.000 documenten.

Mail 365 bij Vodafone

Microsoft bij Vodafone biedt ook de mogelijkheid om altijd en overal bereikbaar te zijn per mail. Dit kan met uw eigen domeinnaam, dat staat wel zo professioneel. Bij Vodafone krijgt u e-mail hosting met een postvak van 50 GB en een aangepast e-mail domeinadres. Zo mailen u en uw collega's met de eigen domeinnaam op mobiele apparaten en desktops.

Veilig werken in de cloud

Uw meest recente versie bestanden worden veilig in de cloud opgeslagen. U kunt gemakkelijk samenwerken met collega’s aan dezelfde documenten in dezelfde programma’s. Microsoft 365 biedt een flexibele en vertrouwde manier om productief te blijven.Onderhoud, beheer en migratie? Dat regelen wij voor u.

Ja, ik wil Microsoft 365

Microsoft Business Basic

Met Microsoft 365 Business Basic werkt u met de webversies van alle bekende Office programma's. Zo heeft u altijd toegang tot bestanden, mail en werkt u met uw collega's makkelijk samen met  Microsoft Teams.

U krijgt Microsoft 365 Business Basic gratis bij een Red Pro abonnement.

Hoe u kunt werken met Microsoft 365

Wat kan ik met Microsoft 365?
  • Werk met webversies van de bekende Office-programma's
  • Sla bestanden veilig op met 1 TB cloudopslag in OneDrive
  • Verbind uw teams met Microsoft Teams
  • Vergader online tot en met 250 personen
  • E-mail hosting met een postvak van 50 GB en een aangepast e-maildomeinadres
De voordelen op een rijtje
  • Eén vertrouwd Vodafone Office 365 -pakket
  • Eén aanspreekpunt
  • Eén factuur
  • Gratis ondersteuning en hulp bij installatie
  • Microsoft 365 Business Basic is gratis bij een Red Pro abonnement.
Voor uw bedrijf?

Wilt u weten hoe Microsoft 365 werkt en wat het kan betekenen voor uw bedrijf? Download dan nu deze handige informatie.

Upgrade naar Microsoft 365 Business Standard

Naast Microsoft 365 Business Basic kunt u er ook voor kiezen om te upgraden naar Microsoft 365 Business Standard. Hiermee werkt elke gebruiker zowel in de webversie en de laatste volledige desktop versie de bekende Office programma's. Microsoft 365 Business Standard is als upgrade verkrijgbaar via uw accountmanager.