Straatverlichting die feller wordt als iemand langsloopt… IoT maakt steden slimmer en veiliger!

5G ontketent in de komende jaren een revolutie in de akkerbouw met zelflerende robots.

Lokale overheden hebben moeite om verkeersdrukte te verminderen. 

Omarm de technologie en benut de zakelijke kansen van 5G en IoT

Bedrijven die nieuwe technologie omarmen en een duidelijk groei- en implementatiepad hebben voor 5G, IoT en andere innovaties, zijn Fit For the Future. Ze zijn aantoonbaar succesvoller dan bedrijven die de kat uit de boom kijken. V-Hub biedt u een schat aan inspiratie en informatie over de nieuwe technologieën - en hun toepassingen.

Lees alles over: 5G & IoT

E-book over 5G: alle ins en outs

Onze manier van leven en werken is ingrijpend aan het veranderen door 5G. Het gaat niet alleen om snelheid. Er is sprake van een evolutie, geen revolutie. En deze ontwikkeling biedt u volop kansen voor nieuwe bedrijfsmodellen en voor uw organisatie. Kijk mee in de keuken van 5G: wat wordt er allemaal mogelijk? Dit informatieve e-book ‘Uw verwachtingen, onze expertise in 5G’ laat zien wat er allemaal mogelijk wordt. 

5G maakt zó veel mogelijk

5G is nu nóg sneller en stabieler. Ook op drukke plekken als een stadion of festivalterrein. Denkt u zich eens in wat dat voor uw bedrijf – of voor een nieuw te ontwikkelen business model – kan betekenen. Lees over de toepassingen die er al zijn: 

Een met 5G-technologie uitgeruste drone die op grote hoogte in een magazijn goederen telt. Lees meer.

Een zelflerende robot met camera en 5G technologie gelanceerd die onkruid razendsnel herkent en tussen de gewassen weghaalt. Lees meer.

Ambulancemedewerkers die met 5G sneller dan ooit belangrijke patiëntgegevens met de spoedeisende-hulpafdelingen van ziekenhuizen. Lees meer. 

Een gemeente die met 5G tijdens een groot festival aanzwellende verkeersstromen tijdig kan omleiden om onbeheersbare drukte te voorkomen. Lees meer.

 

Lees alles over: 5G & IoT
Lees alles over: 5G & IoT

Open de wereld van Internet of Things

Solide verbindingen voor steden, landbouw en dijkbewaking. Slimme toepassingen in lichtgewicht wearables, klaar om voor uw bedrijf aan het werkt te worden gezet. Bent u benieuwd wat verschillende IoT-technologieën voor uw bedrijf kunnen doen? 

IoT maakt steden veiliger door slimme verlichting. Lees meer.

IoT leidt tot lager energieverbruik. Lees meer.

IoT maakt smart farming mogelijk. Lees meer.

Hoe Vodafone u verder kan helpen. Lees meer.

Weten hoe technologie úw business vooruit helpt? Praat met onze Business Consultant en maak een afspraak voor persoonlijk advies. 

Lees alles over: 5G & IoT