Compleet telefoniepakket voor kleine bedrijfscentrales

One Fixed Express

One Fixed Express is een compleet zakelijk telefoniepakket voor kleine bedrijfscentrales

Heeft u minder dan 50 werknemers maar wilt u toch gebruikmaken een vast telefonienetwerk? Dan is One Fixed Express de oplossing voor uw bedrijf. Met One Fixed Express krijgt u een vaste telefonieverbinding tussen uw telefooncentrale (PBX) en het openbare telefoonnetwerk.

Onderling belt u binnen Nederland onbeperkt naar vast en mobiel. Daarnaast krijgt u een grote belbundel om naar nummers buiten uw organisatie te bellen. Deze dienst kan eenvoudig uitgebreid worden met een vaste zakelijke internetaansluiting. En als uw bedrijf groeit, dan groeien wij gewoon met u mee.

Voordelen van One Fixed Express

One Fixed Express bellen
Bel gratis collega's op vaste en mobiele nummers
One Fixed Express verbinding
Internet via dezelfde verbinding mogelijk
One Fixed Express IP telefonie
Meegroeien naar IP telefonie-omgeving of One Net Enterprise

Hulp nodig met kiezen?

Advies op maat van onze adviseur via een videogesprek

Wij helpen u graag vooruit door advies te geven over welke oplossingen het beste bij uw onderneming passen. Plan snel en vrijblijvend een videogesprek op een moment dat het u schikt. Een afspraak is vaak al mogelijk binnen 3 werkdagen.

Meer communicatie-oplossingen

One Net Express Info

One Net Express

Met One Net Express bent u altijd en overal bereikbaar. Uw mobiele telefonie, vast internet en vaste telefonie worden naadloos met elkaar geïntegreerd zodat u nooit meer een klantgesprek mist.

One Fixed Express Office 365

Office 365

Nu gratis Office 365 bij een 2-jarig Red Pro abonnement. Krijg volop ruimte om bestanden te delen met collega's, partners en klanten dankzij 1.000 GB (1 TB) opslagruimte in de cloud. Zo werkt u overal vertrouwd en veilig.

One Fixed Express Skype for business

Skype for business

Op kantoor, thuis, bij klanten en onderweg. Werkend Nederland is tegenwoordig overal bereikbaar. Via een vaste lijn, mobiel toestel of Skype for Business. Is het dan niet slim om die vormen van communicatie te integreren?

One Fixed Express ONE Mobile

ONE mobile

Met ONE Mobile heeft u de mobiele telefoniekosten van uw bedrijf volledig in de hand U kunt de kosten voorspellen en beheren, terwijl uw medewerkers zonder beperkingen hun werk doen, in binnen- en buitenland.

Heeft u een vraag?

Of wilt u advies op maat voor uw organisatie rondom vaste telefonie of internet oplossingen of uw vast-mobiel integratie, vul dan het formulier in en onze accountmanager neemt contact met u op.