Hybride Vooruit

Business Essentials

 • Stabiel internet
 • Mobiele back-up bij storing
 • Betrouwbare mobiele telefonie

Als ondernemer moet u bereikbaar zijn. Daarvoor heeft u stabiel internet en een betrouwbaar mobiel netwerk nodig. En dat krijgt u met Business Essentials. Deze combinatie van Business Internet en Business Mobile is de ideale basis voor een onderneming die klaar is voor groei.

Vanaf  € 196,00 per maand*

Business Internet + Business Mobile + Mobile Back-up

*Op basis van een 24 maanden contract. Business Internet van 200 Mbit/s, een 5GB Business Mobile abonnement voor vijf medewerkers. Inclusief mobile back-up.

De basis van uw onderneming

Business Internet

Een zeer stabiele internetverbinding met professionele apparatuur. 

Business Mobile

Uitstekend mobiel bereikbare collega's en data delen. En dat alles op één factuur.

Mobile Back-up

Bij een internetstoring wordt er automatisch geschakeld naar een mobiele 4G back-up. 

De voordelen van hybride werken

Zo helpt Vodafone uw bedrijf vooruit

 1. Onze business consultant kijkt naar uw situatie.
 2. Onze oplossing wordt op maat aangepast voor uw bedrijf.
 3. Vodafone geeft tips en support tijdens gebruik. 
 4. Alle producten zijn schaalbaar en uit te breiden.

Een oplossing voor elk bedrijf

Stel vrijblijvend uw oplossing op maat samen en bespreek deze met een Business Consultant. Zo weet u zeker dat uw pakket aan de behoeften van uw bedrijf voldoet.

Maak een afspraak

Neem direct contact op

Liever direct contact opnemen? Dit kan via telefoon of chat. Onze Vodafone Business Consultants staan voor u klaar.

Consultant

Veelgestelde vragen

 • Business Internet maakt gebruik van professionele apparatuur en heeft een beschikbaarheid van 99,8%. Daarnaast biedt Business Internet de mogelijkheid om te combineren met de andere diensten van Vodafone Business.
 • Zeker niet. Vodafone Business Internet werkt ook over kabel. Dat betekent dat er geen glasvezelkabel hoeft te worden aangelegd naar uw bedrijfspand voor uw zakelijke internet.
 • Business Internet is beschikbaar vanaf € 60 per maand. Dit is inclusief Mobile Back-up en één vast IP adres.
 • Nee. Maar het is wel mogelijk om Professionele Wifi bij te bestellen. U kunt dus alleen zakelijk internet aanvragen of uw pakket aanvullen met zakelijke wifi. Dit heeft als voordeel dat u ook gebruik kunt maken van uw eigen bestaande wifi-apparatuur als u dat wenst.
 • Als u gebruikt van apparatuur zoals kassa’s, beveiligingscamera’s, servers of een VPN-verbinding zou het kunnen zijn dat deze apparatuur een vast IP adres nodig hebben. Onze installateurs kunnen u hier mee helpen.
 • Jazeker. U kunt groepen met abonnementen bestellen, bijvoorbeeld 5 abonnementen met 10 GB data, en 7 met 25 GB. Het delen van data gebeurt dan binnen deze groep. Dat wil zeggen dat de abonnees met de 10 GB bundel data met elkaar delen, maar niet daarbuiten.
 • Jazeker, alle abonnementen komen op dezelfde factuur te staan, welke combinatie van abonnementen u ook heeft.
 • Data delen bij Business Mobile gaat heel eenvoudig. Stel, u heeft 9 medewerkers met een 10 GB abonnement. Dan bestaat hun totale bundel uit 90 GB. Die databundel wordt vervolgens automatisch gedeeld. U hoeft hier dus niets voor te doen.
 • Dat kan zeker. Als u nieuwe abonnementen afneemt, worden deze samengevoegd met de abonnementen die u al heeft. Dat betekent dat zowel de nieuwe als de oude abonnementen allemaal op hetzelfde tijdstip aflopen. Ook hebben de nieuwe abonnementen dezelfde prijs als de nieuwe.
 • Nee, onbeperkt betekent echt onbeperkt. Dit geldt ook voor de data only sims. Wel geldt er een Fair Use Policy (AFUP) .
 • 5G is meer dan alleen supersnel mobiel internet. 5G is stabieler, heeft meer capaciteit en is efficiënt in gebruik. Dat betekent dat de verbinding beter is op bijvoorbeeld drukke plekken als stations.
 • Een maandelijks opzegbaar abonnement heeft geen vaste einddatum, maar kan altijd opgezegd worden. Neemt u vandaag contact op om op te zeggen? Dan gaat de opzegging over precies 1 maand in.