Apple iPhone 13

Werken op de iPhone 13 is een feest. Met de snelste chip in een smartphone ooit, de beste iPhone camera tot nu toe en ultiem bedieningsgemak, is het tijd voor de vrijdagmiddagborrel voordat u het doorheeft. En ook fijn: dankzij de onuitputbare batterij is er voldoende prik over voor nog wat gezellige foto's. 

apple-iphone-13-512gb-red
apple-iphone-13-512gb-red
apple-iphone-13-512gb-red
apple-iphone-13-512gb-red

Scherm

6,1" Super Retina XDR

Prachtige kleuren op een groot scherm met megahoge reactiesnelheid.

apple-iphone-13-512gb-red

Camera

12 MP dual camera

Foto's van veraf of dichtbij, of een selfie; alles en iedereen staat er haarscherp op.

apple-iphone-13-512gb-red

Chip

A15 Bionic

Soepelere bediening, efficiëntere batterijduur en de snelste CPU in een smartphone.

apple-iphone-13-512gb-red

Batterij

Supersnel laden

Gaat met gemak een hele werkdag mee. Hoe druk de agenda ook is.

De mooiste foto's maakt u zelf

Productfoto's voor de website of selfies op vakantie; met de iPhone 13 in handen is iedereen een topfotograaf.

A15 Bionic: de snelste chip ooit

Laat Siri u nog beter van dienst zijn, vertaal moeiteloos in real-time met de Live Text app en vraag snel en makkelijk de route op. 

Dit zit er in de doos

Het openen van de doos van een nieuwe smartphone is als het uitpakken van een cadeautje. Dit is wat u krijgt.

Hoera!

Smartphone

Hoera!

Opladen

USB-C kabel

Oplaadstekker of oordopjes nodig? Bestel voordelig in de accessoireshop.

apple-iphone-13-512gb-red

Simkaart of eSIM

Fysieke simkaart of activatievoucher voor eSIM

Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op de meestgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met een van onze experts voor hulp.

Veelgestelde vragen

Het abonnement dat het beste bij u en uw zaak past, hangt af van hoeveel u belt en wat u onderweg online doet - dus als u geen verbinding heeft met wifi. Belt u graag en veel en gebruikt u uw smartphone onderweg voor bijvoorbeeld videocalls, versturen van grote bestanden, en browsen op het internet? Ga dan voor Red Pro Unlimited. Met onbeperkt bellen en onbeperkt data heeft u nergens meer omkijken naar. Geen grootverbruiker en wilt u vooral bereikbaar zijn? Dan is Biz Basic of Red Pro Connect een goede keuze.

Uw Vodafone abonnement start zodra u uw nieuwe simkaart activeert, of zodra uw telefoonnummer is overgezet naar Vodafone na een aanvraag voor nummerbehoud. Vanaf dat moment start ook de maandelijkse automatische incasso.

Aan het einde van je contractperiode wordt het abonnement automatisch iedere maand met 30 dagen verlengd. U kunt dan maandelijks opzeggen. En goed om te weten: u stopt aan het einde van de contractperiode automatisch met betalen voor het toestel. U betaalt dan alleen nog voor het abonnement.

U betaalt de maandelijkse bundel en de vaste toestelkosten altijd vooraf via automatische incasso. Maakt u extra kosten? Dan tellen we die op bij de kosten voor uw bundel en toestelkosten voor de komende maand.

U krijgt van ons een wettelijke garantie van twee jaar op aankopen in onze shop.

Ook heeft u het recht om tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling het product te retourneren. De bestelling moet aangetekend aan ons worden teruggestuurd. Deze kosten zijn voor u. Ook eventuele gebruikskosten voor bellen, internetten en sms’en binnen de bedenktijd van 14 dagen brengen wij in rekening. Gebruik voor een retour het retourformulier, en bekijk ook onze uitgebreide informatie over retouren

Meer weten over ons leverings-, retour-, betaal-, garantie-, en/of klachtafhandelingsbeleid? U vindt het allemaal terug op onze informatiepagina over bestellingen.

Ja, het is mogelijk om maandelijks op te zeggen. Houd er alleen wel rekening mee dat wij een afkoopsom berekenen als u het abonnement opzegt voordat het contract is afgelopen. U betaalt dan de resterende maanden van het abonnement in één keer af.

Red Pro

Met een Red Pro abonnement belt en sms't u onbeperkt in Nederland en de EU. Onbeperkt sms'en geldt niet voor sms-contentdiensten. Het buitenbundeltarief voor dataverbruik binnen Nederland en de EU is € 0,01 per MB bij Red Pro Connect en Red Pro Select. Dataverbruik wordt afgerond per 1 kB. 

Gebeld worden in Nederland en de EU is gratis. 

Bekijk ook de uitgebreide tariefinformatie van Red Pro Connect, Red Pro Select en Red Pro Unlimited.

Biz Basic

Met een Biz Basic abonnement heeft u elke maand 200 belminuten voor binnen Nederland in uw belbundel, en sms't u onbeperkt binnen Nederland. Uw databundel voor gebruik binnen Nederland is elke maand 2 GB.

Bellen binnen Nederland buiten de bundel kost € 0,10 per minuut, sms'en kost € 0,02 per bericht. Dataverbruik buiten de bundel binnen Nederland kost € 0,01 MB. 

Bellen vanuit Nederland naar landen binnen de EU kost € 0,20 per minuut. Sms'en naar EU-nummers kost € 0,10 per bericht.

Bekijk ook de uitgebreide tariefinformatie van Biz Basic.