Hybride vooruit

Hybride Vooruit

Alle collega's en klanten steeds verbonden met de zaak. Overal.

Hoe kunt u hybride werken?

Met Hybride Vooruit heeft u alle apps om uw medewerkers hybride en veilig te laten samenwerken. De voordelen van het thuiswerken, gecombineerd met de voordelen van het samenwerken op de zaak. Of op een andere locatie. Met onze stapelbare en schaalbare oplossingen creĆ«ert u bewegingsvrijheid.

Een Business Consultant helpt u met samenstellen van de optimale mix. Slimme communicatietechnologie en flexibele abonnementen gecombineerd met apps voor productief en goed beveiligd samenwerken.

Hybride Vooruit

De oplossing voor hybride werken

Vodafone Business Mobile
Business Mobile
Altijd een passend mobiel abonnement voor uw medewerkers.
Vodafone Business Internet
Business Internet
Volledig schaalbaar, stapelbaar en superstabiel internet.
Vodafone Calling
Vodafone Calling
Makkelijk bellen dankzij de koppeling met Microsoft Teams. 
Business Beveiliging
Beveiliging
Bescherm elk apparaat tegen digitale aanvallen en beheer ze op afstand.

Het advies voor hybride werken

Wilt u Hybride Vooruit? Onze Business Consultants kunnen u helpen met het vinden van de beste oplossingen voor uw bedrijf

Zo helpt Vodafone u hybride te werken

 • Onze business consultant helpt u op weg om de optimale mix samen te stellen voor uw zaak.
 • Kies uit verschillende productiviteitsapps, vul aan met flexibele internetabonnementen en extra opties voor bereikbaarheid en veiligheid.
 • Alle licenties zijn schaalbaar. Groeit uw team, dan vraagt u meer licenties aan. En is een project afgelopen, dan schakelt u makkelijk weer af. Zo houdt u zelf de kosten in de hand.
 • We helpen met instellen en geven tips en support tijdens gebruik. 
De voordelen van hybride werken

De voordelen van Hybride werken

Deels op kantoor en deels thuiswerken brengt voordelen voor werkgever en werknemer. Dit zijn een aantal redenen waarom bedrijven hybride werken.
Werk-prive balans

Betere werk-prive balans

Een hybride werkbeleid geeft medewerkers meer autonomie, en dat motiveert. Ze krijgen ruimte hun werk zelf in te delen. Tijd die prive wordt besteed wordt op een ander moment van de dag net zo goed weer gecompenseerd. 
Versnelde digitalisering

Versnelde digitalisering

Medewerkers die hybride werken moeten altijd op een veilige manier verbonden zijn met het bedrijfsnetwerk. Hybride werken versnelt daarmee digitalisering van een bedrijf.
Hogere productiviteit en efficiëntie

Hogere productiviteit

Thuiswerkers zijn meestal een stuk productiever dan mensen die op kantoor werken. Ze werken met meer focus zonder afleiding van collega's. In online vergaderingen wordt minder over koetjes en kalfjes gesproken.
Andere inzet van kantoorruimte

Ander gebruik van het kantoor

Een lagere bezetting op kantoor biedt kansen voor het opnieuw indelen van de ruimte. Door te kiezen voor een kleinere bedrijfsruimte, of door de ruimte in te zetten voor zaken die voorheen minder prioriteit kregen zoals stilteruimtes of scrumzalen. 

Veelgestelde vragen

 • Om een hybride vorm van werken te voeren heeft een bedrijf digitale tooling nodig, goede cyber beveiliging, duidelijke werkafspraken vastgelegd in een beleid en extra aandacht voor de sociale cultuur.
  • Inventariseer wat de medewerkers willen
  • Ontwikkel een visie van de ideale situatie
  • Maak een beleidsvoorstel waarbij de aard van het werk leidend is voor de locatie
  • Laat teams duidelijke teamafspraken maken
  • Zorg voor een stabiele en beveiligde technische basis van digitale communicatietools
  • Train de mensen op gebruik van technologie
  • Plan steeds opnieuw activiteiten om sociale cultuur te behouden
  • Evalueer met regelmaat of de hybride vorm werkt op de manier die is opgezet Stuur bij als dat nodig is
 • Volgens de Arbowet hebben werkgevers een zogenaamde zorgplicht die zegt dat de werkgever moet zorgen voor een gezonde en veilige werkplek. Ook de thuiswerkplek valt hieronder. Deze moet bijvoorbeeld ergonomisch zijn ingericht, afgestemd op de medewerker. Meer over de verantwoordelijkheden van de werkgever.

 • Een hybride werkcultuur is een bedrijfscultuur waarbij medewerkers flexibel zijn in de keuze van hun werklocatie. Vaak komt dit neer op een combinatie van thuiswerken en werken op kantoor. Maar een andere externe locatie is ook mogelijk. De mate van flexibiliteit verschilt per bedrijf met een hybride werken beleid.
 • Tijdens de pandemie hebben bedrijven versneld gedigitaliseerd. Deze tijdelijk gedwongen digitale manier van werken heeft vele mogelijkheden en kansen getoond, waar zowel bedrijven als medewerker van profiteren. De hybride werken trend wordt daarmee een nieuw normaal.