Vernieuwing in de zorg

Met de Healthcare-oplossingen van Vodafone

Zorg draait om aandacht. Aandacht voor patiënten, cliënten en medewerkers. Maar wat als daar niet genoeg tijd voor is? Dan helpt Vodafone Business! Wij kennen de zorg en uw uitdagingen. Met onze aandacht voor connectiviteit en digitale transformatie bieden we een recept voor vernieuwing en vooruitgang.

Flexibel

Flexibel

Vodafone Business helpt zorginstellingen om slimmer en moderner te werken met een stabiel en modern netwerk.

Zorgeloos

Zorgeloos

Met de nieuwste oplossingen in de markt draagt Vodafone Business bij aan vooruitstrevende, klantgerichte zorg. 

Toekomstbestendig

Toekomstbestendig

Om toekomstbestendige zorg te verlenen is het belangrijk te starten met innovatieve oplossingen.

whitepaper

Healthcare-oplossingen van Vodafone Business

Voor deze uitdagingen in de zorg

Efficiënter werken, overal toegang tot patiëntgegevens, meer patiënten kunnen helpen… Door uw IT-infrastructuur slim in te zetten, is het mogelijk om veel uitdagingen aan te pakken waar u en andere zorginstellingen voor staan. Bijvoorbeeld:

  • Onnodige administratielasten
  • Inefficiënte manier van werken
  • Hoge werkdruk 
  • Te weinig tijd voor patiënten

Dit zijn 3 manieren om zorg slimmer aan te pakken

Asset tracking

Tijd is het meest waardevolle goed binnen de zorg. Om daar minder van te verliezen, biedt Vodafone Business asset tracking via het Internet of Things. Daarmee weten zorgmedewerkers realtime waar benodigde materialen zoals een tillift of rolstoel zich bevinden. En bijvoorbeeld ook wat de voorraad is van hulpmiddelen of wanneer een laatste keuring is uitgevoerd.

Infrastructuur

Om toekomstbestendige zorg te verlenen, is flexibiliteit belangrijk. Snel op- en afschalen als bijvoorbeeld een wijklocatie of polikliniek verhuist. Snel voldoen aan veiligheidseisen als wetgeving verandert of bij cyberaanvallen. Met het slimme SD-WAN netwerk van Vodafone Business zijn gemak, veiligheid en flexibiliteit gegarandeerd. En werkt uw IT-infrastructuur mee aan toekomstbendige zorg.

Adoptieservices

Om nieuwe oplossingen succesvol te maken, is zorgpersoneel van doorslaggevend belang. Zij moeten de nieuwe technologieën en mogelijkheden omarmen en niet zien als bedreiging voor hun mensgerichte werk. Vodafone Business biedt daarom adoptieservices om gebruikers op gang te helpen en uw investeringen qua IT-infrastructuur rendabel te maken. 

Samen met Vodafone Business

Technologie is geen vervanging van goede zorg, maar wel een recept voor betere organisatie van die zorg. Daarom helpen we zorginstellingen, medewerkers en patiënten met onze Connected Technology op gebieden zoals het Internet of Things, Smarter Working en Entertainment. Zo kunnen hulpverleners weer doen waar zij de besten in zijn: aandacht geven aan patiënten en cliënten. Meer weten?

Oriënterend gesprek

Bezoek Experience Centre

Hier droegen we bij aan zorgeloze healthcare

Goed nieuws. De uitdagingen in de zorgsector nemen misschien toe, de oplossingen net zo goed. Lees hoe wij de volgende instellingen hielpen met toekomstbestendige healthcare-oplossingen.