Vernieuwing in de zorg

Wie efficiënter kan werken, kan aandacht schenken

Zorg begint met aandacht, maar tijd voor aandacht is schaars. Nieuwe trends in de zorg bieden oplossingen waarmee u met meer aandacht zorg kunt schenken aan patiënt en cliënt. Smart Healthcare oplossingen op basis van IoT bijvoorbeeld, zoals connected ambulances en asset tracking. Maar ook cloudoplossingen voor optimale bereikbaarheid en communicatie. Als partner in business ontzorgt Vodafone u graag bij de uitdagingen waar u in de zorg voor staat.

De toekomst van de zorg is begonnen

Smart Healthcare

Met Internet of Things (IoT) is het mogelijk om artsen vanuit het ziekenhuis mee te laten kijken in een connected ambulance en onderweg al met behandeling te starten. En met asset management, monitoring & tracking zijn alle losse, mobiele bedrijfsmiddelen, zoals beademingsapparaten en rollators, centraal zichtbaar via IoT. Op het gebied van facility management helpen smart buildings u bovendien om doelen van de Green Deal Duurzame Zorg te bereiken, door verlichting en temperatuur af te stemmen op gebruik.

Customer Contact Solutions voor de zorg

Deze cloudoplossing biedt een sterke basis voor omnichannel klantcontact. In dit systeem zijn alle kanalen geïntegreerd: groei en krimp opvangen is geen probleem en alles is ontworpen om onafhankelijk van tijd en plaats te kunnen werken. Optimale bereikbaarheid op elk moment van de dag, via welk apparaat of communicatiekanaal dan ook. Facturatie vindt plaats op basis van gebruik en alles is in eigen beheer. Een flexibele oplossing voor elke zorginstelling die iedereen sneller en beter wil helpen.

Co-creatie binnen ons ecosysteem

Met ons ecosysteem van experts en partners kunnen uw ideeën direct in concrete vervolgstappen worden omgezet. Daarbij identificeren we in co-creatie de pijnpunten en verbetermogelijkheden in uw manier van werken en de bestaande processen. Vervolgens bepalen en implementeren we passende slimme oplossingen. Het creëren van de hoogste toegevoegde waarde voor uw zorgpraktijk staat hierbij voorop. Zo zorgen we er samen voor dat uw zorginstelling de technolgie implementeert die voor u optimaal is.

Vodafone & Healthcare

Smart healthcare

Wie slimme zorg kan bieden, kan iedereen beter helpen

 Concrete oplossingen
 Cases
 Mogelijkheden in innovatie

Uw partner for progress: Vodafone Business

Vodafone helpt u graag bij het slim inzetten van nieuwe technologie in de zorg. Als uw partner for progress werken wij dag en nacht aan het ontwikkelen en verfijnen van oplossingen voor Smart Healthcare. Via ons én ons internationale partnernetwerk heeft u altijd toegang tot de meest recente globale kennis en innovaties. Daarbij bieden wij advies op maat voor het slim inzetten van Smart Technology in uw zorginstelling en reiken oplossingen aan om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, leren onze experts u en de wensen en verwachtingen van uw organisatie graag beter kennen.Met vragen kunt u altijd bij één vast aanspreekpunt terecht. Ook krijgt u één servicecontract en één rekening. Zo zijn al uw zaken overzichtelijk geregeld om samen verder te groeien. Together we can!

Oriënterend gesprek (+250 medewerkers)
Bezoek ons Experience Centre

Bent u ondernemer in het MKB?

Heeft uw organisatie meer dan 5 en minder dan 250 medewerkers? Dan kunt u als MKB'er gebruikmaken van onze Business Consultants. In een vrijblijvend adviesgesprek krijgt u inzicht in welke oplossingen en technologieën bij uitstek geschikt zijn voor uw bedrijfssituatie. Misschien vraagt u zich af hoe de medewerkers van uw onderneming (meer) hybride zouden kunnen werken. Of wilt u graag weten hoe bedrijfsgegevens (nog) beter kunnen worden beschermd. Deze vragen stelt u eenvoudig aan onze consultants, in één of meerdere gesprekken. Onze adviseurs beschikken namelijk over expertise op meerdere gebieden en adviseren graag bij het oplossen van uitdagingen waar u als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf voor staat. 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van trends & nieuws in digitale technologie.

Hier droegen we bij aan zorgeloze healthcare

Goed nieuws. De uitdagingen in de zorgsector nemen misschien toe, de oplossingen net zo goed. Lees hoe wij de volgende instellingen hielpen met toekomstbestendige healthcare-oplossingen.