Werk aan de winkel

Vodafone Retail-oplossingen

Neem contact op met het team van Vodafone

Onze persoonlijke accountmanagers staan voor u klaar.

Klanten worden veeleisender en digitale winkelstraten complexer. Time to rethink retail. In de whitepaper en onderstaande video ontdekt u alles over toekomstbestendig retailsucces.

Uitdagingen voor veel ondernemers

Van interactieve paskamers met spiegels als aanraakscherm tot gezichtsherkenning voor persoonlijke reclameboodschappen: er is veel gaande binnen de retail. Bij veel ondernemers zorgt dat voor de volgende uitdagingen.

Betrouwbare betaalsystemen

Betrouwbare betaalsystemenEen uur geen omzet is een nachtmerrie voor iedere retailer. U wilt dat klanten altijd snel en soepel kunnen betalen. In winkels en in uw webshop.

Optimale verbinding

Altijd en overal een naadloze verbinding om in contact te staan met filialen en locaties. Om zo in winkel A én B dezelfde service te bieden.

Overzichtelijk klantcontact

Alle contact met klanten overzichtelijk en centraal. Via elk kanaal, op elk moment. Zo dragen medewerkers makkelijk een uniforme boodschap uit.

whitepaper

word retail de baas

Met de tips van Vodafone voor retailers

Consumenten zijn digitaal steeds vaardiger en verwachten meer en meer van u als retailer. Bijvoorbeeld dat zij kunnen betalen met hun mobiele telefoon of smartwatch. En dat zij de voorraad in een fysieke winkel kunnen inzien op de website. Goed nieuws: de uitdagingen nemen misschien toe, de oplossingen net zo goed. Tijd om met een frisse blik naar retail te kijken.

studenten icon

Vodafone Flex

Met de flexibiliteit van SD-WAN en een handig online platform beweegt uw netwerk altijd mee met de ontwikkelingen van uw bedrijf.

studenten icon

Security

Geef medewerkers toegang tot bedrijfskritische gegevens, met een toestel naar keuze, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over dataverlies.

studenten icon

Klantcontact

Het is cruciaal dat klantvragen snel bij de juiste medewerker terecht komen. Met een goede bereikbaarheid verhoogt u de klanttevredenheid.

studenten icon

Internet of Things

Welke technologie het beste bij uw IoT-applicatie past? Ontdek onze verschillende netwerken voor een stabiele en veilige IoT-oplossing.

Samen met Vodafone Business

Vodafone Business helpt retailers zoals u met moderne technieken en oplossingen. Daarmee staat u altijd in verbinding met uw klant. Hoe dat werkt? Daar hebben we geen pasklaar antwoord op. Toekomstbestendig retailsucces is altijd maatwerk. Wat wel zeker is: per locatie of vestiging vinden we altijd de ideale oplossingen. Plus een noodoplossing voor iedere techniek, tool, verbinding of betalingsmethode. Zo mist u nooit een euro omzet.

Oriënterend gesprek

Bezoek Experience Centre

What's next in Retail Tech

Tijdens het event What’s next in retail vertelde Wijnand Jongen alles over de nieuwste retailtrends. Benieuwd naar zijn verhaal?

Ontdek hoe Nederlandse retailers aan hun toekomst werken

werk aan de winkel

Word vandaag nog een retailer van morgen

Tony chocolony vodafone calling