Maak kennis met ons opleidingscentrum voor kleine bedrijven, in samenwerking met Udemy.

Wat doet uw mkb-bedrijf aan SEO, SEA, e-mail marketing, social media en CRO? 

In deze podcasts horen we van ondernemers hoe zij omgaan met hybride werken.

Leren & trainen, voor succesvol ondernemen

Ondernemen is risico’s nemen, slagen of falen, ervan leren en nieuwe kansen zoeken. Op V-Hub vindt u inspiratie en informatie, maar ook een schat aan nuttige, direct toepasbare praktijklessen en praktische tips. Alles met één doel: beter en succesvoller ondernemen. U kunt direct aan de slag!

Leren & Trainen: lees er alles over

Scoren met social media? Leer het met de digital marketing serie

Wilt u social media echt voor uw bedrijf laten werken, begin dan meteen goed. In onze achtdelige serie over digital marketing praten wij u met heldere, praktische tips, checklists en do’s & don’ts bij. Alles over SEO, Google Analytics, technische website optimalisatie en meer: ga meteen aan de slag.

Blijf leren en ontwikkelen met Udemy

Als ondernemer bent u nooit uitgeleerd. Gelukkig werkt V-Hub samen met Udemy, 's werelds grootste marktplaats voor online leermiddelen. Met Udemy kunt u belangrijke online vaardigheden voor de dagelijkse bedrijfsvoering bijschaven. Er zijn geen inschrijvingskosten, er zijn ook geen ingewikkelde downloads. Log gewoon in en blader door honderden gratis cursussen.

Leren & Trainen: lees er alles over
Leren & Trainen: lees er alles over

Zakelijke klant? Profiteer van een schat aan leerkansen met Unlimited Learning

Als partner in digitalisering weet VodafoneZiggo dat investeren in persoonlijke en zakelijke ontwikkeling leidt tot zakelijk succes. Daarom kunnen zakelijke klanten gebruikmaken van een selectie van het online aanbod dat beschikbaar is via het leerplatform Unlimited Learning. Als klant heeft u een keuze uit 250 trainingen, webinars, podcasts en cursussen, variërend van online marketing, arbo-wetgeving en boekhouden tot mindfulness en yoga. 

Weten hoe technologie úw business vooruit helpt? Praat met onze Business Consultant en maak een afspraak voor persoonlijk advies. 

Leren & Trainen: lees er alles over