Leren & Trainen op V-Hub

Ondernemen is risico’s nemen, slagen of falen, ervan leren en nieuwe kansen zoeken. Nieuwe kennis opdoen is essentieel – net als trainen van nieuwe inzichten en vaardigheden. Dat doet u hier, op V-Hub, veelal gratis en direct toepasbaar. 

Overige artikelen

ICT uitbesteden of in eigen beheer? Plussen en minnen bij beide opties

Twijfelt u wel eens over de vraag of u de ICT van uw bedrijf moet uitbesteden of in eigen beheer moet houden? Als u net begint of niet veel technische ervaring hebt, dan kan outsourcing van ICT de aantrekkelijkste optie zijn. Aan de andere kant, als uw organisatie de mogelijkheid heeft in personeel en meer controle over de technologie wil houden, is een in-house IT-oplossing wellicht een betere keuze. In dit artikel schetsen wij de voor- en nadelen van beide opties.

4 minutes

High Performance Organisatie: wat is het en hoe bouwt u het?

High Performance Organization (HPO) is een uitgebreid raamwerk voor het opbouwen en behouden van hoge prestaties van een organisatie. HPO, ontworpen door André de Waal, is een methode die duidelijkheid brengt in de complexiteit van het managen van een organisatie: u kunt uw doelstellingen sneller en effectiever bereiken dan voorheen. Iets voor uw bedrijf? Lees dan vooral verder.

4 minutes

Omnichannel: hoe u uw klanten via verschillende platforms bedient

Met omnichannel marketing kunt u met uw bedrijf klanten bereiken via verschillende platforms, waaronder online, in de winkel, mobiel, sociale media, e-mail en meer. Met omnichannel marketingstrategieën biedt u uw klanten een geïntegreerde ervaring – via alle kanalen. Dit artikel legt de voor- en nadelen van omnichannel marketing uit en helpt u met drie belangrijke stappen op weg naar een omnichannel aanpak voor uw bedrijf.

5 minutes

Arbeidsproductiviteit is kassa! Beter presteren in 5 stappen

Elke organisatie streeft naar maximale productiviteit en efficiëntie. Hoe beter de arbeidsproductiviteit in uw organisatie, hoe hoger de productie en de kwaliteit, en hoe lager de kosten. Dat is kassa, want dat levert winst op. Lees meer en vergroot uw arbeidsproductiviteit in 6 stappen.

3 minutes

De ‘bijzondere ervaring’ verkóópt! Maar hoe creëer je die?

Wie z’n klanten goed begrijpt, verkoopt veel makkelijker. En wie bijzondere ervaringen verkoopt weet zeker dat de populariteit zich als een olievlek zal verspreiden. Ervaringen doen het beter dan spullen. Maar, hoe creëer je zo’n bijzondere ervaring die consumenten graag delen? Iets om deze zomer op uw handdoekje in de zon eens over na te denken, op zoek naar nieuwe inzichten om het restant van 2023 top te maken.

4 minutes

Inspiratie na vakantie: 11 topseries en films over ondernemen!

Mooie zomer gehad, klaar om weer lekker te ondernemen? Laat u inspireren door V-Hub’s beste series en films over creatief en innovatief ondernemen! Wij selecteerden voor u bij verschillende streamingdiensten de 11 beste, meest bekroonde, origineelste producties waarin ondernemers de hoofdrol spelen. Dus pak de tablet er maar bij. Ready, set, binge! 

4 minutes

Zomer voorbij? 7 manieren om uw mensen weer te laten knallen!

De zomer zit er bijna op, dus de koppen moeten weer bij elkaar voor het tweede halfjaar. Hoe motiveert u uw medewerkers om de draad weer op te pakken, nieuwe plannen te maken en – waarom niet – het liefst zelfs een tandje bij te zetten? 

4 minutes

Business Continuity Plan (BCP): hier is uw stap-voor-stap handleiding

Veel bedrijven zijn extreem afhankelijk van hun IT, software, data en andere systemen. Het gaat hier om systemen altijd door moeten blijven draaien, ook al liggen er bedreigingen van buitenaf op de loer. In een bedrijfscontinuïteitsplan (BCP) beschrijft u hoe uw bedrijf moet reageren op gebeurtenissen zoals natuurrampen, cyberaanvallen en IT-verstoringen, om te zorgen dat uw business niet wordt geraakt. Lees hier de zes stappen voor een optimaal BCP.

5 minutes

Verkopen via social media? Snelle tips om u op weg te helpen

Met sociale media kunt u uw bedrijf laten zien aan potentiële klanten en met hen in contact komen, tegen lage kosten. Maar u kunt op de socials ook rechtstreeks verkopen. De stap van interactie naar echt verkopen is niet eens zo groot. 

5 minutes

Leren & trainen, voor succesvol ondernemen

Ondernemen is risico’s nemen, slagen of falen, ervan leren en nieuwe kansen zoeken. Op V-Hub vindt u inspiratie en informatie, maar ook een schat aan nuttige, direct toepasbare praktijklessen en praktische tips. Alles met één doel: beter en succesvoller ondernemen. U kunt direct aan de slag!

Leren & Trainen: lees er alles over

Scoren met social media? Leer het met de digital marketing serie

Wilt u social media echt voor uw bedrijf laten werken, begin dan meteen goed. In onze achtdelige serie over digital marketing praten wij u met heldere, praktische tips, checklists en do’s & don’ts bij. Alles over SEO, Google Analytics, technische website optimalisatie en meer: ga meteen aan de slag.

Blijf leren en ontwikkelen met Udemy

Als ondernemer bent u nooit uitgeleerd. Gelukkig werkt V-Hub samen met Udemy, 's werelds grootste marktplaats voor online leermiddelen. Met Udemy kunt u belangrijke online vaardigheden voor de dagelijkse bedrijfsvoering bijschaven. Er zijn geen inschrijvingskosten, er zijn ook geen ingewikkelde downloads. Log gewoon in en blader door honderden gratis cursussen.

Leren & Trainen: lees er alles over
Leren & Trainen: lees er alles over

Zakelijke klant? Profiteer van een schat aan leerkansen met Unlimited Learning

Als partner in digitalisering weet VodafoneZiggo dat investeren in persoonlijke en zakelijke ontwikkeling leidt tot zakelijk succes. Daarom kunnen zakelijke klanten gebruikmaken van een selectie van het online aanbod dat beschikbaar is via het leerplatform Unlimited Learning. Als klant heeft u een keuze uit 250 trainingen, webinars, podcasts en cursussen, variërend van online marketing, arbo-wetgeving en boekhouden tot mindfulness en yoga. 

Weten hoe technologie úw business vooruit helpt? Praat met onze Business Consultant en maak een afspraak voor persoonlijk advies. 

Leren & Trainen: lees er alles over