Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

V-Hub, kenniscentrum voor ondernemers

Inspiratie, ideeën en advies voor ondernemers. Alles over veilig hybride werken, digitalisering en ondernemen, op één plek!

Bijtanken op vakantie? 11 business-podcasts die u niet wilt missen

Op vakantie of niet: een ondernemer is nooit helemaal uit getuned. Met de voeten in het zand komen vaak de beste ideeën bovendrijven, nietwaar? De ‘V-Hub Zomer 2024 Business Podcast Lijst’ biedt 11 inspirerende business-podcasts om het zomerse ondernemersbrein van een extra prikkel te voorzien.  

Overleef zomer 2024 met 10 top-series en -films over ondernemen

Ruim de helft van de Nederlandse ondernemers heeft last van een ‘zomerdip’. De omzetten dalen, kantoren stromen leeg en klanten geven niet thuis. Een uitdagende periode, maar ook het ideale moment om inspiratie op te doen. Dit is de ‘V-Hub-serie- en filmlijst 2024’ van de beste series en films met ontluisterende ondernemersverhalen en interessante business insights. Zo komt u de zomer wel door!

#techtalks video 4 - Pieter Cobelens: zo lek is uw bedrijf

In aflevering 4 van de serie #techtalks laat Pieter Cobelens, oud-directeur van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, zien hoe makkelijk cybercriminelen uw bedrijf binnenkomen. Hij deelt hij tips om dit te voorkomen.

Techsplainer video: wat NIS2 voor uw bedrijf betekent

Onze samenleving wordt steeds digitaler. Daarmee wordt een veilige digitale infrastructuur steeds belangrijker. Om de maatschappij weerbaarder te maken tegen cyberaanvallen, heeft de Europese Unie NIS2 wetgeving opgesteld. Wetgeving die mogelijk ook voor uw bedrijf gevolgen heeft. Deze video legt uit hoe het zit, wat NIS2 voor bedrijven betekent en hoe u er zelf mee aan de slag kunt. 

Dit is wat AR en VR voor uw merk en product kunnen doen: 8 ideeën

Augmented reality en virtual reality zijn niet alleen voor games en entertainment. Boei uw klanten met meeslepende ervaringen! Vergroot de productiviteit van uw medewerkers! Met onze AR- en VR-ideeën voor uw bedrijf onderscheidt u zich van de massa.

JOSH V opent na online succes ook winkel: waar zit de meerwaarde?

Mode-ondernemer Josh Veldhuizen boekt met de webshop JOSH V al jarenlang succes. Haar mode is verkrijgbaar in 400 partnerstores in negen landen in Europa. In mei 2024 opende zij in Laren haar eerste fysieke winkel. Waarom kan een stenen winkel na online succes werken? Hoe werkt dat in de consumentenpsychologie?

V-Hub maakt het persoonlijk

V-hub gaat uitbreiden! U kunt nu al gebruik maken van de nieuwe functies. Als u een account aanmaakt, krijgt u gepersonaliseerde artikelen en een digitaal advies op maat voor uw bedrijf. 

Wat is V-Hub - Vodafone Zakelijk

Wat is V-Hub?

Op V-Hub vindt u inspiratie, ideeën en advies voor het midden- en kleinbedrijf. Over security, over veilig hybride werken, digitalisering, duurzaam denken en doen. Over alles wat u nodig heeft om succesvol(ler) te ondernemen, op één plek! Ook vindt u er My V-Hub, waar u de voortgang van uw digitalisering kunt testen en waar u een actieplan op maat krijgt – met gericht en neutraal gratis advies!  

Waar kan V-Hub u mee helpen?

Ondernemende mensen vormen het kloppend hart van onze economie. Met inspirerende artikelen en met gratis, onpartijdig en bruikbaar advies helpen wij zzp’ers, mkb’ers en grotere bedrijven vooruit. Wij laten u de trends zien en de mogelijkheden van nieuwe technologie. En: we vertellen en demonstreren hoe ondernemend Nederland kan aanhaken bij de ontwikkelingen. Vodafone Business selecteert voor u op V-Hub de informatie die er echt toe doet. 

Wat is V-Hub - Vodafone Zakelijk

Onafhankelijk advies voor uw business

Krijg 1-op-1 advies van een V-Hub adviseur