Overslaan en ga naar inhoud

V-Hub, kenniscentrum voor ondernemers

Inspiratie, ideeën en advies voor ondernemers. Alles over veilig hybride werken, digitalisering en ondernemen, op één plek!

Overige artikelen

6 AI-apps waarvan uw bedrijf direct profijt heeft

Heeft u het gevoel dat u de AI-boot hebt gemist? Dit is uw kans om de achterstand in te halen: hier zijn zes handige AI-tools waarmee u meteen 'aan de bak' kunt.

E-accessibility: zijn mensen met beperking écht welkom op uw site?

Een online bestelling plaatsen, een formulier invullen of even browsen door de laatste nieuwsupdates: voor meer dan 2 miljoen Nederlanders met een beperking zijn dit lastige of zelfs onmogelijke handelingen. Digitale toegankelijkheid, ofwel ‘e-accessibility’, is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. Dat is op de eerste plaats schrijnend, maar ook zonde voor u als ondernemer. Hoeveel potentiële klanten loopt u mis door een 'slechte' website of app? 

Tien maal inspiratie: de ultieme leeslijst voor ondernemers

Van businessroutinier tot startende éénpitter: een ondernemer is nooit uitgeleerd. We geven u hierbij een voorzetje, met deze selectie van tien inspirerende titels over goed ondernemerschap en innovatief leiderschap. 

ChatGPT voor het MKB: 10 tips om er echt mee aan de slag te gaan

ChatGTP is een prachtige tool, maar hoe zet u het in om uw mkb-bedrijf echt vooruit te helpen? V-Hub maakt het u makkelijk, met deze lijst van 10 ideeën voor slim en praktisch gebruik van ChatGPT. 

Minister maakt in 5G Hub kennis met 'hightech Dutch innovatie'

Micky Adriaansens, demissionair minister van Economische Zaken & Klimaat, maakte onlangs kennis met dé bakermat van Dutch hightech en innovatie: de 5G Hub in Eindhoven. Het werd een vooruitstrevend onderonsje tussen innovators en beleidsmakers. 

Inspirend lijstje: 10 boeiende en spraakmakende business podcasts

Waar haalt u als ondernemer, tussen de bedrijven door, verfrissende inspiratie vandaan? We namen een duik in de podcast-vijver en selecteerden tien boeiende en spraakmakende podcasts over het ondernemerschap, marketing, geldzaken en de nieuwste business trends. 

Wat 'n SEO-checker voor uw website doet (en het is meer dan u denkt)

In onze snelle digitale wereld is een sterke en zichtbare online aanwezigheid van vitaal belang voor zakelijk succes. Zeker als u een klein of middelgroot bedrijf bent dat moet concurreren in het drukke digitale landschap. Dat is waar een zoekmachine optimalisatie (SEO) checker een game-changer kan zijn.

Vodafone Business zet IoT in tegen bosbranden op Sardinië (video)

Extreme E is veel meer dan een serie race-events met elektrische auto’s op afgelegen plaatsen op aarde. De organisatie wil – samen met tech-partners zoals Vodafone Business – op elke race-locatie een positieve impact hebben. Zoals op Sardinië.

Hoe komt u duurzaam van e-waste af? Met tips van het WNF

Ontdek hoe u het e-afval dat uw bedrijf produceert kunt beheren en verminderen voor een duurzamere toekomst – met het WWF in samenwerking met Vodafone Business.

Hoe u AI kunt toepassen in uw digitale marketing (met infographic)

AI is een van de krachtigste tools die een bedrijf tot zijn beschikking kan hebben. In dit artikel onderzoeken we hoe AI kan worden gebruikt om je marketingactiviteiten te verbeteren, van het maken van content tot het automatiseren van klantinteracties.

Elke post raak: de voordelen van een social media kalender

Social media zijn een essentieel onderdeel van de marketing voor vrijwel elk bedrijf. Het maken van een inhoudskalender kan het beheer van social media gemakkelijker maken voor u en uw team. Haal dus het meeste uit elke post door een kalender voor social media content te maken. Wij laten u zien hoe.

VodafoneZiggo en duurzaamheid: weer goud van EcoVadis

VodafoneZiggo is opnieuw bekroond met een gouden medaille door EcoVadis, een gerenommeerde autoriteit op het gebied van duurzaamheidsbeoordelingen. Deze erkenning plaatst VodafoneZiggo in de top 5% van best presterende bedrijven!

Wat is V-Hub - Vodafone Zakelijk

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Lees ons volledige Privacy Statement

BusinessScan

Advies over uw digitale oplossingen

Beter en veiliger samenwerken met uw medewerkers? Slimmer bereikbaar zijn? Doe de Business Scan en krijg binnen 5 minuten gratis en vrijblijvend ICT-advies voor uw bedrijf.