Vodafone Runners

De beste deals voor de zaak! Zoals hoge korting op Red Pro Unlimited Sim Only met onbeperkt data en bellen

Zakelijke abonnementen

Regel uw zaken vanaf uw mobiel, waar u ook bent in Nederland of de EU. Met een zakelijk Red Pro abonnement bent u altijd bereikbaar en gaan de zaken gewoon door, zonder extra kosten. 

Uw bedrijf binnen handbereik

Veilig online samenwerken, uw mail checken, de bankzaken regelen of die klantpresentatie updaten. Met Red Pro heeft u uw hele bedrijf binnen handbereik. 

Werken op de smartphone

De zakelijke voordelen van Premiums Included

Met een zakelijk abonnement profiteert u van vele extra’s: de Premiums Included. Om bijvoorbeeld veilig online bestanden te delen en samen te werken. Ook zijn al onze Red Pro abonnementen 5G-ready. Zo bent u klaar voor de toekomst.

Overal mobiel werken

Met Red Pro kunt u overal online werken en zakendoen. Door bijvoorbeeld het veilig delen van bestanden met 1 TB cloudopslag, gemakkelijk samenwerken via Teams of overal toegang tot uw Office programma's met Microsoft 365. 

Slim samenwerken

Samen met uw collega's altijd online werken? Dan kan de databundel soms net te weinig zijn. Gebruik dan het Red Pro Team; daarmee deelt u onderling de data. Dat is pas slim samenwerken! Geen collega's? Kies dan Red Pro Unlimited met onbeperkte data.

Altijd veilig zakendoen

Veilig werken in de cloud, dat is essentieel om overal en altijd online te kunnen werken. Daarom is er Vodafone Mobiele Beveiliging; als extra toe te voegen bij de Red Pro abonnementen en standaard inbegrepen bij Red Pro Unlimited. 

De Premiums Included bij Red Pro:

Altijd, overal online: Red Pro, zakelijke mobiele abonnementen

Zakelijk advies en service

Dankzij het versnelde keuzemenu heeft u ons extra snel te pakken en wordt u gratis geholpen door onze zakelijke experts. We zijn er voor u. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Altijd, overal online: Red Pro, zakelijke mobiele abonnementen

1 TB cloudopslag met Microsoft 365

Gemakkelijk samenwerken in de cloud, vergaderen met Teams, webversies van uw Office-programma's bewerken (zoals Word, Excel en Powerpoint) en altijd verbonden zijn dankzij zakelijke e-mailhosting.

Altijd, overal online: Red Pro, zakelijke mobiele abonnementen

Wissel van telefoon tijdens uw contract

Met Vodafone NEXT mag u tijdens uw abonnement (al binnen vier maanden) wisselen van telefoon. Handig wanneer uw huidige toestel stuk of kwijt is. Of als u gewoon de allernieuwste smartphone wilt hebben.

data delen

Data delen met collega's

Vanaf 2 Red Pro abonnementen kunt u met Red Pro Team de databundel delen. Zo heeft u altijd voldoende data en kunt u online onbeperkt zakendoen. 

Altijd, overal online: Red Pro, zakelijke mobiele abonnementen

Vervangend Toestel Service EU

Ontvang een leentoestel in de hele EU als uw telefoon stuk is. Met Vervangend Toestel Service  ontvangt u een leentoestel op locatie. Zo blijft u altijd bereikbaar!

Veiligheid

Altijd veilig in de cloud

Inclusief bij Red Pro Unlimited

Even online een factuur betalen? Of inloggen om een offerte te controleren? Steeds vaker werken ondernemers vanaf hun smartphone. En steeds vaker worden ze slachtoffer van cybercrime. Regel daarom de mobiele beveiliging en bescherm elk toestel in uw bedrijf tegen virussen, datalekken maar ook phishing en andere online risico's.

Vodafone Mobiele Beveiliging is standaard bij Red Pro Unlimited en als optie bij elk ander Red Pro abonnement. Zodat u ook in de cloud altijd veilig bent.

Red Pro abonnementen

Voor elke ondernemer is er een passend Red Pro abonnement. Voor degene die af en toe een belletje pleegt tot de ondernemer die aan de telefoon vastgeplakt zit. Alle Red Pro abonnementen zijn beschikbaar met toestel en als Sim Only.

Vooruit met Vodafone Business

Als ondernemer staat elke dag in het teken van verder komen dan gisteren. In dit e-book leert u aan de hand van praktische tips en voorbeelden hoe u door digitalisering een stap vooruit kunt zetten met uw bedrijf. 

E-book

Advies dat voor u werkt

Altijd, overal online: Red Pro, zakelijke mobiele abonnementen

Spreek een Business Consultant

Maak een bel- of videoafspraak wanneer het u uitkomt.

Altijd, overal online: Red Pro, zakelijke mobiele abonnementen

Meteen iemand aan de lijn

Direct beschikbaar op kantoordagen van 9:00 tot 17:00 

Altijd, overal online: Red Pro, zakelijke mobiele abonnementen

Onafhankelijk advies

Onze Business Partners helpen u graag verder.