Verken uw digitale toekomst in ons Experience Centre

Waar?

VodafoneZiggo
Boven Vredenburgpassage 128
3511WR, Hoog Catharijne, Utrecht


Zet de eerste stap in de digitale transformatie van uw bedrijf en ga met ons in gesprek in het VodafoneZiggo Experience Centre.

Ons Experience Centre is een unieke co-creatieruimte, waar we met innovatieve technieken uw huidige en toekomstige behoeften in kaart brengen. Onze workshops vertalen klantgerichte communicatie en productiviteit naar technologie en concrete oplossingen voor uw bedrijf.

Bij een bezoek aan het Experience Centre ontdekt u in een compact dagdeel hoe u in de toekomst meer uit uw organisatie haalt. Het zwaartepunt ligt op de future mapping sessie waarin u ‘terug gaat werken’ naar waar u over 5 jaar wilt staan: welke stappen moet u dan nu ondernemen en welke rol kan VodafoneZiggo daarin spelen?

We helpen u graag op weg!

Boek vandaag nog uw interactieve sessie in het Experience Centre. Dat kan via uw accountmanager of via het 'bel me terug'-formulier op deze pagina.

“Bedankt voor de super gave middag vandaag. Ik ben echt enthousiast en wij hebben zin om samen aan de slag te gaan.”
Roy Ploum, Hago Next
“Goede co-creatie sessie waarbij de brainstorm creativiteit en interactie stimuleert. Zeer waardevolle sessie!”
Niels van den Hoogen, Athlon

Programma

Introductie
Beleef de toekomst van het digitale netwerk. Een netwerk dat stabieler, veiliger, sneller en slimmer is dan ooit. Dat nieuwe verbindingen mogelijk maakt en kansen biedt voor mensen, voor organisaties en voor de samenleving. We laten u in vogelvlucht zien wat er al mogelijk is en wat we mogelijk gaan maken.

Uitgebreide inspiratiesessie
Ontdek waar uw organisatie nu staat. En waar u heen wilt. In deze sessie verkennen we samen met u waar uw kansen liggen, en hoe u die kunt benutten. Na afloop krijgt u de inzichten van de sessie mee, zodat u uw organisatie klaar kunt maken voor de digitale toekomst.

U kunt kiezen uit één van de twee inspiratiesessies:

  • Internet of Things
  • Smarter Working: inspelen op het centraal stellen van uw medewerkers en op de kansen van slimmer werken

We helpen u graag op weg!

Boek vandaag nog uw interactieve sessie in het Experience Centre. Dat kan via uw accountmanager of via het 'bel me terug'-formulier op deze pagina.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?