De nieuwe Samsung Galaxy
Verleng nu je abonnement en ontvang extra korting
Je bent bezig het volgende nummer te verlengen: . Terug naar My Vodafone
 

Samsung Galaxy

Samsung toestellen hebben een lange batterijduur waar je dagenlang plezier van hebt. Maak daarnaast de mooiste foto's met autofocus en luister naar je favoriete muziek. Wil je niet wachten op de Samsung Galaxy S6? Bestel dan de S5, S5 mini, Note 4, A5 of Alpha.

Accessoire-pakket cadeau

Wanneer je een pre-order plaatst ontvang je een luxe draadloze charger en Clear Cover t.w.v. € 79 cadeau! Leg je telefoon op de charger en laad direct je telefoon op, snel en makkelijk.

Deze actie loopt van 2 maart 2015 tot en met 6 april 2015.

Hoe werkt het?

Vanaf 7 april kun je je registreren op www.vodafone.nl/promoties. Vul het formulier in na ontvangst van je telefoon en ontvang daarna het accesoire-pakket cadeau.

inruildeals

inruildeals

De beste inruildeal voor je oude toestel

Ga naar de Vodafone of Belcompany winkel om te checken wat je oude telefoon waard is en profiteer van een korting op je nieuwe Samsung bij een Red abonnement.

Lees meer over deze inruildeal

Wat kan ik met 4G+?

Maak gebruik van het 4G+ netwerk met de Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Note 4 of de Samsung Galaxy Alpha. Met datasnelheden tot 225 Mbps kun je snel internetten, online gamen en video's en muziek streamen. Zelfs op drukke locaties waar veel gebruik wordt gemaakt van het netwerk.

4G+ is beschikbaar in Amsterdam en vanaf november ook in Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Vanaf 15 maart kun je 4G+ gebruiken in 55 steden in Nederland.

Lees meer over 4G+
4G+ icon