Fijn dat je blijft! Je kunt verlengen met een telefoon of Sim Only

Samsung Galaxy

Op zoek naar een nieuwe Samsung Galaxy? We hebben er genoeg! De mobiele telefoons van Samsung zijn mooi om te zien en van hoge kwaliteit. Download snel apps en maak de mooiste foto's. Bekijk hieronder welke Samsung telefoons we verkopen.

Bestel de Samsung Galaxy S8 of S8+

Het is zover, de nieuwe Samsung Galaxy S8 en S8+ zijn er! Ze zijn snel, stijlvol en maken de prachtigste foto's. Lees alles over de nieuwe Samsung telefoons.

Meer over de Samsung Galaxy S8

Meer over de Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy A5 2017

De Samsung Galaxy A5 2017 is met een Full HD-scherm van 5,2-inch de grootste telefoon binnen de A-serie. Het toestel is dun en ondanks de grootte nog wel handzaam. Aan de voor- én achterkant zit een 16-megapixel camera.

Meer over de Samsung Galaxy A5 2017

Samsung Galaxy A3 2017

De Samsung Galaxy A3 2017 is een degelijke mobiele telefoon met prima camera voor al je Facebook, Instagram en Snapchat foto’s. Het toestel is, in tegenstelling tot de 2016 versie, waterdicht en heeft een 4,7-inch HD-beeldscherm.

Meer over de Samsung Galaxy A3 2017

Samsung Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 is gemaakt van metaal en heeft een krasbestendig scherm. Deze mobiele telefoon is stofvrij en waterbestendig. Selfies maken in de regen of appen bij het zwembad? Geen probleem! Ook foto's maken bij weinig licht gaat prima. En dankzij de grotere batterij gaat je telefoon langer mee.

Meer over de Samsung Galaxy S7

Bestel een Samsung Galaxy S8 of S8+ en krijg
een Gear VR-pakket t.w.v. € 179,99 cadeau!

Wanneer je van 19 juni tot en met 30 juli 2017 een Samsung Galaxy S8 of S8+ koopt krijg je een Gear VR-bril met controller t.w.v. € 129,99 en Oculus VR voucher t.w.v. € 50 cadeau.

Met de Oculus VR voucher kun je een Game of Entertainment pakket kopen.

  • Ga naar www.samsung.com/nl/promotions
  • Klik op de promotie
  • Vul het aanmeldformulier in en upload daarbij: een kopie van de aankoopbon, een foto van de streepjescode van de verpakking met de EAN code en het IMEI nummer.
  • Je kunt het aanmeldformulier tot uiterlijk 13 augustus 2017 invullen
  • Lees alle aanvullende voorwaarden die van toepassing zijn op deze actie
  • Je ontvangt samen met de Gear VR-bril en controller een code meegestuurd
  • Download de Oculus app en maak een Oculus ID aan
  • Activeer de code vóór 15 september 2017
De eerste 3 maanden onbeperkt internetten

Bestel een Samsung Galaxy telefoon met een Smart, Red of Black abonnement en krijg de eerste 3 maanden onbeperkt data binnen heel Nederland! Ben je al klant bij ons? Ook dan krijg je 3 maanden onbeperkt data zodra je verlengt.

Samsung Galaxy S7 Edge

De Samsung Galaxy S7 Edge is het grotere broertje van de S7. Ook deze telefoon is gemaakt van metaal en heeft een krasbestendig scherm. De Samsung Galaxy S7 Edge heeft een groot scherm wat ideaal is als je graag games speelt. Sportief aangelegd? De S7 Edge is waterdicht en stofvrij en daarmee erg geschikt om mee te nemen tijdens het hardlopen of roeien bijvoorbeeld.

Meer over de Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy J3

De Samsung Galaxy J3 is een degelijke mobiele telefoon gemaakt van kunstof. Apps downloaden gaat vlot. Af en toe een foto maken? Dat gaat prima met de 8-megapixel camera. Een groot pluspunt van deze mobiele telefoon is het 5-inch Super AMOLED beeldscherm. Kleuren spatten van het beeldscherm!

Meer over de Samsung Galaxy J3

Samsung Galaxy Accessoires

Samsung Galaxy maakt niet alleen mooie mobiele telefoons maar ook accessoires. Bijvoorbeeld de Samsung Gear Fit 2, een fitnessband waarmee je kunt hardlopen, terwijl je telefoon veilig thuis ligt. Of ga voor de Samsung Gear VR bril. De Gear VR brengt je op plaatsen waar je normaal niet komt. Bezoek de planeet Mars, duik met haaien in de oceaan of loop door de wildernis.

Lees meer over Samsung accessoires
Samsung Galaxy accessoires

De voordelen van Vodafone

My Vodafone App

Koop bij ons een nieuwe Samsung Galaxy en download meteen onze handige My Vodafone App. Bekijk supersnel je tegoed en je verbruik, check de status van je rekening of zet voordeelbundels aan. Kun je opeens niet meer bellen? In de app zie je snel of er storingen of werkzaamheden zijn.

Snel 4G-netwerk

Samsung Galaxy's ondersteunen 4G. Als je een 4G-abonnement hebt, kun je ook ons 4G-netwerk gebruiken. Lekker snel apps downloaden, foto's plaatsen op Instagram of video's uploaden op Facebook. Benieuwd hoe dat allemaal werkt? Lees meer over ons 4G-netwerk.

3 Maanden onbeperkt data

Bestel een Smart, Red of Black abonnement en krijg de eerste 3 maanden onbeperkt data binnen heel Nederland. Tussendoor houden we je op de hoogte van je dataverbruik. Zo kun je na de eerste maanden bepalen of je goed zit met je abonnement. Ben je al klant bij ons? Ook als je verlengt krijgt je 3 maanden onbeperkt data.