Fijn dat je blijft! Je kunt verlengen met een telefoon of Sim Only

Samsung Galaxy

Op zoek naar een nieuwe Samsung Galaxy? We hebben er genoeg! De mobiele telefoons van Samsung zijn mooi om te zien en van hoge kwaliteit. Download snel apps en maak de mooiste foto's. Bekijk hieronder welke Samsung telefoons we verkopen.

Samsung Galaxy Note8

De nieuwe Samsung Galaxy Note 8 is de opvolger van de Samsung Galaxy S8. Het toestel heeft een 6,3-inch beeldscherm en wordt geleverd met een smart pen. Ideaal voor multitasken.

Meer over de Samsung Galaxy Note8

Samsung Galaxy S8 en S8+

De Samsung Galaxy S8 en S8+ zijn snel, stijlvol en maken de prachtigste foto's. Lees alles over deze Samsung telefoons.

Meer over de Samsung Galaxy S8

Meer over de Samsung Galaxy S8+

€ 100 extra inruilkorting bij aankoop Samsung Galaxy S8 of S8+

Scoor € 100 extra inruilkorting als je nu een Samsung Galaxy S8 of S8+ bestelt en een oude smartphone inlevert, bovenop de normale inruilwaarde!

  • Bestel tussen 21 augustus tot en met 4 november 2017 een Samsung Galaxy S8 of S8+
  • Nieuwe telefoon binnen? Neem je oude smartphone, en de aankoopbon en IMEI nummer van je nieuwe S8 of S8+ mee naar een Vodafone winkel.
  • Onze winkelmedewerker bepaalt meteen de waarde van je oude smartphone. Daarbovenop krijg je € 100 extra. Het totale bedrag wordt binnen 14 dagen naar je overgemaakt.
  • Je kunt maximaal één oude smartphone inleveren per nieuwe S8/S8+ en maximaal drie keer deelnemen per huishouden
  • De promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar

Samsung Galaxy S7 Edge

De Samsung Galaxy S7 Edge is het grotere broertje van de S7. Ook deze telefoon is gemaakt van metaal en heeft een krasbestendig scherm. De Samsung Galaxy S7 Edge heeft een groot scherm wat ideaal is als je graag games speelt. Sportief aangelegd? De S7 Edge is waterdicht en stofvrij en daarmee erg geschikt om mee te nemen tijdens het hardlopen of roeien bijvoorbeeld.

Meer over de Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 is gemaakt van metaal en heeft een krasbestendig scherm. Deze mobiele telefoon is stofvrij en waterbestendig. Selfies maken in de regen of appen bij het zwembad? Geen probleem! Ook foto's maken bij weinig licht gaat prima. En dankzij de grotere batterij gaat je telefoon langer mee.

Meer over de Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy A5 2017

De Samsung Galaxy A5 2017 is met een Full HD-scherm van 5,2-inch de grootste telefoon binnen de A-serie. Het toestel is dun en ondanks de grootte nog wel handzaam. Aan de voor- én achterkant zit een 16-megapixel camera.

Meer over de Samsung Galaxy A5 2017

Samsung Galaxy A3 2017

De Samsung Galaxy A3 2017 is een degelijke mobiele telefoon met prima camera voor al je Facebook, Instagram en Snapchat foto’s. Het toestel is, in tegenstelling tot de 2016 versie, waterdicht en heeft een 4,7-inch HD-beeldscherm.

Meer over de Samsung Galaxy A3 2017

Samsung Galaxy J5 2017

De Samsung Galaxy J5 – 2017 heeft een stijlvol metalen design, een 13-megapixel camera met flitser aan de achter- én voorkant en een vingerafdrukscanner om je telefoon te beveiligen.

Meer over de Samsung Galaxy J5 2017

Samsung Galaxy J3

De Samsung Galaxy J3 is een degelijke mobiele telefoon gemaakt van kunstof. Apps downloaden gaat vlot. Af en toe een foto maken? Dat gaat prima met de 8-megapixel camera. Een groot pluspunt van deze mobiele telefoon is het 5-inch Super AMOLED beeldscherm. Kleuren spatten van het beeldscherm!

Meer over de Samsung Galaxy J3

Samsung Galaxy Accessoires

Samsung Galaxy maakt niet alleen mooie mobiele telefoons maar ook accessoires. Bijvoorbeeld de Samsung Gear Fit 2, een fitnessband waarmee je kunt hardlopen, terwijl je telefoon veilig thuis ligt. Of ga voor de Samsung Gear VR bril. De Gear VR brengt je op plaatsen waar je normaal niet komt. Bezoek de planeet Mars, duik met haaien in de oceaan of loop door de wildernis.

Lees meer over Samsung accessoires
Samsung Galaxy accessoires
Kun je niet kiezen? Dan krijg je van ons alle mooie deals op 'n rijtje.
Vertel ons wanneer je huidige contract afloopt. Dan zorgen we dat je straks de juiste keuze kunt maken.
Vertel ons ook je mobiele nummer en huidige provider
Dan kunnen we je nog beter helpen met je keuze.
06
Goed geregeld!
We houden je vanaf nu op de hoogte van de beste deals.

De voordelen van Vodafone

Onbeperkt data

Eerste 3 maanden onbeperkt data bij een Red abonnement

Wissel telefoon

Wissel van telefoon wanneer 't jou uitkomt

Roamnig

Net zo mobiel in de EU als in Nederland

4G netwerk

Geniet van ons super 4G-netwerk